Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valasztas ele allitott a menyasszonyom es nem tudom mi lenne a helyes dontes?
Van egy baratnom akit egesz pici korom ota ismerek. Oviba, suliba es kesobb a gimibe is ugyan oda jartunk. Mindent megosztok vele es o is sok mindent elmond nekem. Volt egy komoly betegsegem es o mindig ott volt velem!! O meg egyetemista en mar dolgozok.
Neki is nekem van/volt parkapcsolatunk, de koztunk soha nem volt tobb baratsagnal.
Volt ido (olyan 16-17 eves lehettem), amikor ugy ereztem szerelmes vagyok bele, de mivel akkor volt baratja nem mondtam el neki mit erzek. Es O sem kozeledett felem "ugy".
Neki most nincs kapcsolata, nem regen ert veget.
Nekem viszont ket eve van egy baratnom akit szerettem volna eljegyezni, de nemet mondott.
Azt mondta valasszak koztuk, mert o nem hisz abban hogy ffi es no kozott baratsag lehet. Az is igaz, hogy a legtobb kapcsolatomba problemat okozott, hogy O a legjobb baratom es volt olyan hogy neki azert ert veget egy kapcsolata mert a fiu megtiltotta hogy talakozzunk.
Nem tudom, hogy mit tegyek 20 eve vagyunk baratok szinte naponta beszelunk (napkozben tesszuk ezt es nem este mig a parommal vagyok es hetente tobbszor is ossze futunk ebedelni vagy kavezni).
De a parommal is nagyon jo minden csak ez vett arnyekot a kapcsolatunkra.
Nagyon tanacstalan vagyok, dobjam el azt az embert aki husz eve mindig meg a legnehezebb idoben is mellettem volt??
Nem is tudom, hogy kepes lennek e ele allni es ezt megmondani neki!
Orulnek egy ket hasznos tanacsnak.
A baratnommel jol elvagyunk, a feltekenykedeset leszamitva -nem ugornek a dunaba ha elhagyna de biztos rossz lenne.
Akkor mi a ráknak akarod elvenni? Az lenne a lényeg ,hogy NÉLKÜLE nem tudsz élni! De te a Barát-bartánő nélkül nem tudsz, ne cseszd el szegény barátnőd életét hogy elveszed, aztán majd megcsalod a baráttal!
Ha igazan szeretned a menyasszonyt, kepes volnal redukalni a baratnoddel a kapcsolatot.
De te nem tudod, ugye? Kell, hogy beszelhess vele, hogy talalkozz...
En 34 eves no vagyok. A baratnoimmel 2-3 havonta talalkozom, 1 fiubaratom van, vele kb evente 3x. Nem o a masik felem (a masik felem itt alszik mellettem, es viselem a jegygyurujet), es soha nem ereztem szexualis vagyat a fiubaratom irant.
Szoval melyikuktol tudnal megvalni? A menyasszonytol vagy a baratnotol?
Én a menyasszonyod helyébe nem ultimátumot adta volna, hanem egyenesen szakítottam volna is veled!
Dehogy vagy te túl a 10 évvel ezelőtti "majdnem szerelmen"!
Azt írtad ha nem lennél kapcsolatban és most ismernéd meg, nem hajítanád ki az ágyadból.Szerinted ez normális hogy napi szinten tartod a kapcsolatot egy nővel aki tetszik, akihez vonzódsz, akit a másik felednek hívsz? Mindezt teszed "barátság" címen? Ez szerinted fer a menyasszonyoddal szemben? Nem ő a bolond, amiért azt szeretné hogy ne legyen ilyen szoros a másik nővel a kapcsolatod, hanem te vagy a nem normális amiért ezt nem akarod elfogadni, és már-már betegesen nyilvánulsz meg az örök barinődről. Szerintem az a nagy büdös igazság, hogy te nem is szereted a menyasszonyod igazán, inkább csak áltatod magadat, mi több őt is, ami nagyon nem igazságos, és elég gyerekes is ahogy gondolkozol 26 évesen.
Kérdező!
Szedd össze a heréidet és állj a barátnőd elé, és mondd meg neki, hogy ő életed nője!
Hiába érzed ezt barátságnak, szeretetnek. Ha ilyen viszonyban vagytok, akármelyik nővel ha összejössz, csak másodhegedűsnek érzi magad melletted. Nem tudja megadni neked azt, amire vágysz. Persze hogy féltékenyek, hisz lerí rólad, hogy a barátnőd számodra nagyon fontos, fontosabb minden másnál.
Ezzel a hozzáállással vagy ő lesz a feleséged vagy senki más!
És hidd el ő is ugyanebben a cipőben jár mint te. Ezzel csak egymás alatt vágjátok a fát. Hány pasit/ barátnőt fogtok így elveszíteni magatok mellől?
Soha senki a büdös életben nem fogja azt megadni neked, amit eddig ő adott, melletted volt egészségben betegségben, ha örömöd volt, ha bajod volt. És te akármennyire is tagadod, hogy mennyire ellenkeztek, igen is ott legbelül tudod, hogy nem lesz más ilyen nő az életedben.
Nekem csak lány barátaim vannak, és a barátnőm választás elé állított... dobtam őt... nem is kérdés... ne legyen barátom akkor???
Az ilyen diktátoroktól jobb megszabadulni... inkább előbb mint utóbb...
De amúgy egy igazi barátot soha sem dobunk el egymástól! Ezt tanuld meg... a barátnők jönnek mennek, a feleségünktől elválhatunk... de ha a legjobb barátságot eldobjuk mi marad? Mi marad, ha mégis elváltok?
SEMMI!
Volt egy barátnőm(baráti barátnő)... összejött egy sráccal és eldobott mert a srác megkövetelte tőle kb...
5 év után szakítottak... rögtön jött volna hozzám... én elhajtottam a francba... ilyenkor jó vagyok barátnak mi? :))), k..vára egyedül maradt... senkiben nem bízhat annyira mint akit gyerekkora óta ismert... de elcseszte.
Te is így akarsz járni mint ő? :)).
15:!44!
"Ezt tanuld meg... a barátnők jönnek mennek, a feleségünktől elválhatunk... de ha a legjobb barátságot eldobjuk mi marad? Mi marad, ha mégis elváltok?"
Ez úgy hangzik, mintha a legjobb barátság nem érhetne véget sosem. Vagy szerinted nem?
Ne általánosítsunk már, hogy elválhatunk, a partnerek jönnek mennek, ugyanúgy ha két legjobb barát összeveszik örökre helyette lesz másik bizalmas "legjobb barát".
Nincs igaza annak, aki szerint a menyasszony a rossz. Maximum azért rossz mert még együtt van a kérdezővel.
Épp egészséges nő nem is nézi jó szemmel ha a pasijának a legjobb barátja nő. És itt főleg nem alaptalan a féltékenység (is) mivel a kérdező olyan kifejezésekkel illeti a baráti barátnőjét mint más élete (esetleg első) szerelmét.
Számomra elfogadhatatlan hogy az én jövendő férjem napi szinten tartsa a kapcsolatot és kettesben találkozzon egy másik nővel "legjobb barát" címen, és ezzel a többség is így van. Már nem ez az első kapcsolata a kérdezőnek ahol válaszút elé állítják emiatt, tehát a gond nem az ő menyasszony jelöltjeivel van, hanem saját magába!
Még egy észrevétel:
Marhára komoly, tiszta ős őszinte legjobb barátság lehet ez tényleg, ha titkolod előtte hogy miatta nem fogadta el a gyűrűt tőled a párod, és a mostani válaszútról sem tud. Ez tényleg egy önzetlen legjobb barátság :D :D :D
Sajnos igaza van a 78-as válaszolónak. Mindennél többre tartottam a gyerekkori, egyben felnőttkori legjobb barátomat, aki végül rám unt, leépített. A többi régi igaznak hitt barát is eltűnt lassan mellőlem... és ki maradt velem végig jóban, rosszban, tényleg minden bajon át, akire mindig számíthatok és számíthattam? A párom.
Szóval pár választani így érdemes.
Nem kell eldobni egy jó barátságot, de tisztában kell lenni azzal, végül kivel tervezzük leélni az életünket, kire akarunk számítani, támaszkodni szükség esetén és kiben bízunk úgy, hogy meg is tehetjük.
Úgy párt választani, hogy "nem ugranék a Dunába, ha elhagyna", nagyon nagy hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!