Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után a menyasszonyom mások előtt hogy tudom hívni?
jáj mekkora probléma.
mond azt hogy a jegyesemmel.
Én is ezen töprengtem, hogy nincs neve?
Meg a "párom" egy ilyen univerzális szöveg - bár van, aki idegenkedik tőle - de az használható a hosszabb távú párkapcsolat bármely formájában, legyen az barát/barátnő, élettárs, jegyes, házastárs...
Ízlések és pofonok ... de mitől hangzik a "menyasszony" furán? Elég pontosan írja le a hölgy jelenlegi státuszát. Már több, mint "a csajom", de még nem a feleségem/hitvesem.
De mert gazdag a nyelv, a már javasolt "jegyesem" is tökéletes kifejezés és egyazon tartalmat ír le. További javaslatok (Magyar szinonimaszótár) "ara", "mátka".
Mátkám-asszony - szépen cseng :D A példádra alkalmazva; tegnap filmeztem a mátkámmal.
Mondd azt, hogy az anyósjelöltem anyjának Bözsenéninek, aki a Bélabá szomszédja Csesszedmegpuszta alsón a gémeskút mellett jobbra lakik, szal Bözsenéni lány unokájával Margittal aki a volt barátnőm együtt tévéztem.
Erre megkérdik hogy mié szakítottatok? Itt benyögöd, hogy nem, megkértem a kezét. Utánna illedelmesen fogadod a részvétnyílvánításokat, s ha akarod kaparsz egyet a lábaddal, akár a macska miután elvégezte a dolgát.
Pl. a nevén...
Ha visszaakérdeznek, h a'mmegki, akkor tudod mondani, h a menyasszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!