Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után a menyasszonyom mások előtt hogy tudom hívni?
Ez annyira bugyuta kérdés, hogy szerintem töröld is. Ne is várj nagyon sok komoly HSZ-t.
Itt még egy... Gyere ide kérlek...így is lehet hívni...bocsika
Ha most a "menyasszony" neked furán hangzik, akkor nagyon éretlen vagy erre a kapcsolatra.
Ha házasságot köttök, akkor milyen nagy dilemmát fog jelenteni, hogy minek nevezd?
Nekem most az a kérdés, téged minek nevezzelek.
Miért fura, hogy a "menyasszonyommal" ?
Nálunka a "párom" kifejezést használtuk előtte is, / mert a barátnő, barát az nagyon nem fejezte ki, ami köztünk volt, a "párom" pedig igen nálam a barát-barátnő, az max 1 éves kapcsolatig elfogadható, még nem "komoly" kapcsolatra vonatkozik/
De mi most is ezt mondjuk, nagyon ritkán nevezem a férjemnek,mő szerintem tán 2 szer hívott "feleségének" mások előtt.
A menyasszony, vőlegény kifejezést nem nagyon colt alkalmunk hasznalni, mert 5 hónapunk volt rá, nem vot iső megszokni:)
De szerintem a "menyasszonyom" sem hangzik furán:)
Én is a nevén nevezném, ha egyik kifejezés sem tetszik
pl. Grétának. De ha nem így hívják akkor nehogy így szólítsd!!!
Szerintem írd ki fbra hogy eljegyezted, akkor a legtávolabbi rokon is látni fogja. Utána meg szólíthatod a nevén. Azzal már ne foglalkozz milyet fognak mosolyogni, főleg ha 15 évesek vagytok (a problémádból ítélve nem lehetsz több). Amit még tehetsz: Szép gyűrűt az ujjára, akkor még az idegenek is tudni fogják hogy menyasszony.
Vagy amikor elaludt, írd alkoholos filccel a homlokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!