Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam neki, hogy adja vissza a gyűrűt vagy inkább ne?
Ne mondd neki. Ha megint összevesztek, akkor megint nekiadod, aztán várod vissza? A házasság ennél komolyabb dolog, nem úgy van, hogy ma feleségül akarlak venni, aztán meggondoltam magam, vagy mégse?
Ha tényleg komoly a kapcsolat, és működik, akkor majd pl. 1 év múlva megkér, és rendben. De ne egyik napról a másikra döntsetek ilyen fontos kérdésekben, főleg ha egyenlőre úgy tűnik, nem vagytok teljesen egy hullámhosszon.
Ha a párod újra meg akarja kérni a kezedet, akkor meg fogja. Oké, hogy kibékültetek, de vajon újra megvan az a bizalom, harmónia, intimitás, ami akkor, amikor megkérte a kezedet? Egy kapcsolat újrakezdése nem egyszerű, először inkább azon dolgozzatok, hogy tényleg működjön, aztán ha újra helyreállt minden, akkor lehet már szóba hozni...
Nyilván nyomós ok miatt szakítottatok, ami egy komoly döntés volt, nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra semmissé tenni. Jelenleg koncentráljatok arra, hogy az ami miatt szakítottatok, ne jelenjen meg újra az életetekben.
Komoly kapcsolat, tenyleg... :) egyik nap menjen a fenebe, masnap hol a gyuru?
:)
Szoval dontsetek el, hogy egyutt maradtok vagy nem, es ha ige, akkor 1-2 ev mulva lehet ismet gyururol beszelni...
Hagyd a fenébe a gyűrűt, ilyen instabil kapcsolatban én nem gondolnék még a helyedben házasságra.
Oké, hogy kibékültetek, de azért (szerintem) a szakítás még súlyosabb, ha lehet ilyet mondani, eljegyzés után, elvégre közös élet mellett határoztatok, aztán meg elvetettétek. Előbb tisztázzátok, hogy akkor hogyan is álltok ezzel a kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!