Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valasztas ele allitott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valasztas ele allitott a menyasszonyom es nem tudom mi lenne a helyes dontes?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom akit egesz pici korom ota ismerek. Oviba, suliba es kesobb a gimibe is ugyan oda jartunk. Mindent megosztok vele es o is sok mindent elmond nekem. Volt egy komoly betegsegem es o mindig ott volt velem!! O meg egyetemista en mar dolgozok.

Neki is nekem van/volt parkapcsolatunk, de koztunk soha nem volt tobb baratsagnal.

Volt ido (olyan 16-17 eves lehettem), amikor ugy ereztem szerelmes vagyok bele, de mivel akkor volt baratja nem mondtam el neki mit erzek. Es O sem kozeledett felem "ugy".

Neki most nincs kapcsolata, nem regen ert veget.

Nekem viszont ket eve van egy baratnom akit szerettem volna eljegyezni, de nemet mondott.

Azt mondta valasszak koztuk, mert o nem hisz abban hogy ffi es no kozott baratsag lehet. Az is igaz, hogy a legtobb kapcsolatomba problemat okozott, hogy O a legjobb baratom es volt olyan hogy neki azert ert veget egy kapcsolata mert a fiu megtiltotta hogy talakozzunk.

Nem tudom, hogy mit tegyek 20 eve vagyunk baratok szinte naponta beszelunk (napkozben tesszuk ezt es nem este mig a parommal vagyok es hetente tobbszor is ossze futunk ebedelni vagy kavezni).

De a parommal is nagyon jo minden csak ez vett arnyekot a kapcsolatunkra.

Nagyon tanacstalan vagyok, dobjam el azt az embert aki husz eve mindig meg a legnehezebb idoben is mellettem volt??

Nem is tudom, hogy kepes lennek e ele allni es ezt megmondani neki!

Orulnek egy ket hasznos tanacsnak.

2014. máj. 7. 11:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
Kíváncsiak vagyunk, kérdező! Mi történt?
2014. máj. 30. 08:19
 102/111 A kérdező kommentje:

Szakitottam a parommal, mert ugy gondolom o is tudza, hogy amiket kert tolem felesleges es buta dolgok voltak pl.: a baratnomet hivjam el hozzam es ketten mondjuk el neki, hogy szeretjuk egymast es szeretnenk vele minden kapcsolatott megszakitani, en majdnem ugyanezt mar egyszer elmondtam neki es ugy gondolom felesleges es szamara megalozo lenne ha meg egyszer ilyen formaba megmondanank neki. Sokat beszeltunk, de vegulis szakitottunk.

Azota nem beszeltunk csupan egy emailt kuldott amiben minden szemetnek elhordott...

Most mar orulok, hogy vege es nyugodtan felesleges cirkuszok nelkul elhetek. A baratnom ugy erzem neheztel ram, bar mikor kerdezzem nem mondja en megis ezt erzem.

2014. máj. 30. 11:31
 103/111 anonim ***** válasza:
33%
Ez volt a legjobb, amit a volt pároddal tehettél. Nem lehet jó úgy élni, hogy neked más a szerelmed valójában. Most már csak annyi van hátra, hogy végre mondjátok ki a barátnőddel, hogy szeretitek egymást :)
2014. máj. 30. 11:51
 104/111 anonim ***** válasza:
100%

akkor is a barátnődbe és nem a menyasszonyodba vagy szerelmes, amit meg kért tőled felesleges, de értem a logikáját mert biztos akart lenni benne hogy tényleg elmondod a haverodnak ezt és nem ámítod.

Továbbra is azt tartom haver soha nem mond olyat hogy nem ilyen nőt gondoltam neked. Nőként mondom ez egy sunyi húzás amit akkor szoktunk csinálni ha az illető valójában tetszik nekünk. Buta vagy de talán a következő párod is olyan szinten lesz mint te így nem fogja zavarni a szinte szerelmi szinten levő haveri kapcsolatod.

2014. máj. 30. 11:52
 105/111 anonim ***** válasza:
40%
Ja és egy ősi szabály(tapasztalat): Nincs férfi és nő között barátság, csak fele barátság működik de azon túl az egyik fél már többet fog érezni és pont. Max nem adja a tudtára a másiknak.
2014. máj. 30. 12:00
 106/111 anonim ***** válasza:
66%
Nem olvastam végig a korábbi válaszokat. Ha egy nővel ilyen szoros a kapcsolatod, ilyen régóta tart, és minden nap van témátok egymással, akkor együtt kellene lennetek.
2014. máj. 30. 15:00
 107/111 anonim ***** válasza:
48%
Hahó, kérdező, hogy alakult az életed? Összejöttetek végre életed szerelmével?? :)
2014. jún. 27. 15:28
 108/111 anonim ***** válasza:
Igen, mi ujság?
2014. jún. 27. 17:33
 109/111 anonim ***** válasza:
Kérdező, szia, mi történt azóta?
2014. okt. 20. 12:50
 110/111 anonim ***** válasza:
51%

Én csak ennyit fűznék hozzá:

~

I Know That Soulmates Do Exist

According To Greek Mythology….

The first humans were created with four arms, four legs and four eyes… They had two noses and two mouths and they terrified Zeus… He believed they had eminent powers and feared there would come a day when one would take his place as Ruler. To prevent such an incident from ever occurring, Zeus split each human in half and left them to wander aimlessly around the mortal world searching for their other half….. Their one true soul mate… Kinda gives deeper meaning to “You Complete Me”.

Jobb a volt párodnak, hogy szakítottál vele, megérdemel egy esélyt egy normális kapcsolatra.

2014. okt. 26. 17:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!