Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valasztas ele allitott a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valasztas ele allitott a menyasszonyom es nem tudom mi lenne a helyes dontes?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom akit egesz pici korom ota ismerek. Oviba, suliba es kesobb a gimibe is ugyan oda jartunk. Mindent megosztok vele es o is sok mindent elmond nekem. Volt egy komoly betegsegem es o mindig ott volt velem!! O meg egyetemista en mar dolgozok.

Neki is nekem van/volt parkapcsolatunk, de koztunk soha nem volt tobb baratsagnal.

Volt ido (olyan 16-17 eves lehettem), amikor ugy ereztem szerelmes vagyok bele, de mivel akkor volt baratja nem mondtam el neki mit erzek. Es O sem kozeledett felem "ugy".

Neki most nincs kapcsolata, nem regen ert veget.

Nekem viszont ket eve van egy baratnom akit szerettem volna eljegyezni, de nemet mondott.

Azt mondta valasszak koztuk, mert o nem hisz abban hogy ffi es no kozott baratsag lehet. Az is igaz, hogy a legtobb kapcsolatomba problemat okozott, hogy O a legjobb baratom es volt olyan hogy neki azert ert veget egy kapcsolata mert a fiu megtiltotta hogy talakozzunk.

Nem tudom, hogy mit tegyek 20 eve vagyunk baratok szinte naponta beszelunk (napkozben tesszuk ezt es nem este mig a parommal vagyok es hetente tobbszor is ossze futunk ebedelni vagy kavezni).

De a parommal is nagyon jo minden csak ez vett arnyekot a kapcsolatunkra.

Nagyon tanacstalan vagyok, dobjam el azt az embert aki husz eve mindig meg a legnehezebb idoben is mellettem volt??

Nem is tudom, hogy kepes lennek e ele allni es ezt megmondani neki!

Orulnek egy ket hasznos tanacsnak.

2014. máj. 7. 11:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/111 anonim ***** válasza:
63%
Ha jót akarsz szépen a menyasszonyodtól elbúcsúzol. Legközelebb majd a szüleiddel kapcsolatban fog lelkileg megzsarolni, vagy a többi embertől akikkel neked bármilyen kapcsolatod is van. Az ilyen embertől jobb távol-mint közel. Én nem tűrném a helyedben.
2014. máj. 7. 11:52
 2/111 anonim ***** válasza:
78%
Beszélj a pároddal, h ne féltékenykedjen. Zárd rövidre, mert ha feltételeket szab, később rosszabb lesz. Ha nem fogad el úgy ahogy vagy, nem bízik benned, akkor nincs jövőtök együtt.
2014. máj. 7. 11:56
 3/111 anonim ***** válasza:
52%

Értem, egymás kapcsolatait tönkre teszitek! Megkérdezhetem meddig megy el ez a barátság? Ezt senki nem fogja neked, nektek tolerálni! Igen válasszál, de tudd, hogy a választásod nem csak a mostani menyasszonyodra vonatkozik, hanem az életedet fogja meghatározni. Na mit választasz?

Csak mellesleg férfi vagyok.

2014. máj. 7. 11:57
 4/111 anonim ***** válasza:
70%

Ne dobj el 20 évet kettőért. Ha a menyasszonyod tényleg szeretne, akkor az a minimum, hogy megbízna benned. Gondolom neki is bemutattad a barátnődet, már az elején, és úgy kezdtetek kapcsolatot, hogy barátnőd napi szinten jelen volt az életetekben.

Váratlanul így nem érhette ez a barátság, hisz előbb voltatok ti barátok, mint ahogy ő bejött a képbe. Te is állítsd választás elé. Ha nem tudja elfogadni a barátságotokat, akkor mehet.

Ki akar sajátítani, ami idővel rosszabb lesz. Persze más lenne a helyzet, ha ez a barátnő több év kihagyás után bukkant volna föl, mert akkor érteném a reakcióját menyasszonyodnak, de erről szó sincs.

Adj neki ultimátumot, az ő ultimátumával szembe. Ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor úgysincs semmi értelme az egésznek.

2014. máj. 7. 11:58
 5/111 Imola Ágnes ***** válasza:
78%
A barátnőd (menyasszonyod) csak követelőzőbb lesz a házasság után. Ha így nem tud elfogadni, akkor mehet. Ha ennyire nem bízik benned, nincs miért összekössétek az életeteket.
2014. máj. 7. 11:59
 6/111 anonim ***** válasza:
71%

En is azt mondom hogy menekulj, ha mar most megzsarol amikor meg csak a menyasszonyod, akkor mi lesz kesobb?

Viszont a helyedben adnek egy eselyt annak is hogy abbol a baratsagbol tobb legyen.

2014. máj. 7. 12:01
 7/111 anonim ***** válasza:
91%

Nem lenne bajom egy ilyen barátsággal, de mint írod ez a barátság több kapcsolatotokat is tönkre tette.

Amúgy nem lehet, hogy inkább egymással kéne lennetek barátság helyett, így ilyen helyzetbe többé nem kerülnétek?

2014. máj. 7. 12:02
 8/111 anonim ***** válasza:
75%
Soha egyőtöknek sem lesz normális párkapcsolata így. Persze, ha Imola Ágnesnek megfelelsz így, én nem ellenzem!
2014. máj. 7. 12:05
 9/111 Andizsuzsi ***** válasza:
78%

Én nem gondolom, hogy a barátnődben van a hiba.

Nekem is van legjobb barátom, évtizedek óta, de nem beszélünk naponta, és nem ülünk össze hetente többször találkozni. Szerintem ez már rég túlmutat a barátság keretein. Először a barát-barátnőddel rakd tisztába a dolgaidat, utána állj a menyasszonyjelölted elé. Nőként én sem lennék elragadtatva, ha a férjem napi szinten beszélgetne és hetente többször találkozna más nővel, barátság címszó alatt.

2014. máj. 7. 12:07
 10/111 anonim ***** válasza:
88%

Megértem a menyasszonyodat. Az élet már sokszor bebizonyította, hogy Ámor nyila a legváratlanabb pillanatban találja el az embert. Én is voltam hasonló helyzetben. Ennyi év után nézve talán indokolatlan volt a félelmem. A házasságkötésünk előtt a férjem a kérésemre megszűntette a hölggyel a kapcsolatot. Ma már úgy érzem, hogy hibáztam, és hogy a részemről ez egy érzelmi zsarolás volt, nem egyéb.

Biztosan segítene, ha a menyasszonyod jobban megismerné a "hosszúéves" barátnődet, és rájönne, hogy nem a vetélytársnője. Talán még barátnők is lesznek. Ki tudja? A tanácsom, hogy kapjon mindkét lány egy esélyt a döntéshez.

2014. máj. 7. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!