Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lesz valami ebbol a kapcsolatbol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valami ebbol a kapcsolatbol?

Figyelt kérdés

Kerlek csak normalis valaszt irjatok, igy is rosszul erzem magam nem hianyzik a hu.ye p.csa vagy hozza szolas.

4 eve vagyunk egyutt a parommal. Mar az elejen is tudtam, hogy van egy lanya akit a kulfoldon elo anyukajaval el, de minden nyaron ide latogatnak 1-2 honapra.

Az elso evben nem eltunk egyutt, igy pontosan nem tudom mikor jottek es mentek haza, de ugy 6 hetett lehettek itt.

A masodik evbe oda koltoztem a paromhoz, mert eladtak az alberletett amit bereltem.

De jott a nyar es meg kert a parom, hogy par hetre mig itt lesz a gyerek az anyjaval addig menjek a baratnomhoz lakni.

Megigerte, hogy beszel a novel es minden rendben lesz.

De jott a harmadik nyar, megint ugyanazz a szoveg, en veszekedtem kiborultam es elmentem.

De szerettem es hat het utan vissza mentem megint.

Most lassan megint itt a nyar es megint koltozzni kell...

Karacsonykor kaptam egy gyurut, megkerte a kezem...

A gyereket nagyon szereti es fel ha a nonek meg mondja van valakije tobbet nem hozza ide (13 eves es nem magyar allampolgar).

Szoval meg par evig igy kellene elnem es ha a no (egyszer volt igy) katacsonykor is jonn en akkor is koltozhetek.

En szeretem a parom de igy nem akarok elni o meg keptelen valtoztattni.

Kaptam egy nagyszeru allas ajanlatott (angliaba), nem tudom mit tegyek.

Van ertelme egy ilyen kapcsolatnak? Itthon ilyen munkam es ennyi fizetesem soha nem lenne. A szuleim persze kuldenek mert nem tetszik nekik ez a kapcsolat, a parom 8 evvel idosebb is es gyereke is van meg a tobbi.

De nem akarom itt hagyni szeretem.

2014. ápr. 25. 16:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

kár, hogy nem olvastad el a kommenteket és a kérdezö válaszát.

nem az exnöje, hanem távkapcsolatban élnek.

2014. ápr. 26. 18:08
 32/33 anonim ***** válasza:
Apád helyében elbeszélgetnék vele.
2014. ápr. 28. 05:24
 33/33 anonim ***** válasza:

Figyi! Én a kérdésre válaszolok. Szerintem el kellene menned Angliába. Az tökéletes lenne hogy biztosan lezérd ezt, és nem lenne itt a kísértés, hogy a szomszéd utcában lakik, és visszaédezsget. Értem hogy szered, és épp ezért lesz ez egy nagyon-nagyo nehézd döntés neked, amit akkor fogsz tudni meglépni ha elmész és elvágod a szálakat.

Én már láttam mindent és mindennek az ellenkezőjét. Sok nagyon cifra helyzetből lett várakozások ellenére kapcsolat, stb. De az én tapasztalatom az, hogy ez nem szokott 4 évig tartani. Én azt hiszem, ha ő meg akarta volna mondani az exének (vagy távkapcsolatának, most tök mindegy), hogy vége, akkor azt 4 év alatt megtette volna.

Nem lehülyézni akarlak, mert semmi jogom hozzá. Egyszerűen csak azt mondom, próbáld meg máshol, mással. Hajrá, drukkolok!!!

2014. máj. 2. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!