Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lesz valami ebbol a kapcsolatbol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valami ebbol a kapcsolatbol?

Figyelt kérdés

Kerlek csak normalis valaszt irjatok, igy is rosszul erzem magam nem hianyzik a hu.ye p.csa vagy hozza szolas.

4 eve vagyunk egyutt a parommal. Mar az elejen is tudtam, hogy van egy lanya akit a kulfoldon elo anyukajaval el, de minden nyaron ide latogatnak 1-2 honapra.

Az elso evben nem eltunk egyutt, igy pontosan nem tudom mikor jottek es mentek haza, de ugy 6 hetett lehettek itt.

A masodik evbe oda koltoztem a paromhoz, mert eladtak az alberletett amit bereltem.

De jott a nyar es meg kert a parom, hogy par hetre mig itt lesz a gyerek az anyjaval addig menjek a baratnomhoz lakni.

Megigerte, hogy beszel a novel es minden rendben lesz.

De jott a harmadik nyar, megint ugyanazz a szoveg, en veszekedtem kiborultam es elmentem.

De szerettem es hat het utan vissza mentem megint.

Most lassan megint itt a nyar es megint koltozzni kell...

Karacsonykor kaptam egy gyurut, megkerte a kezem...

A gyereket nagyon szereti es fel ha a nonek meg mondja van valakije tobbet nem hozza ide (13 eves es nem magyar allampolgar).

Szoval meg par evig igy kellene elnem es ha a no (egyszer volt igy) katacsonykor is jonn en akkor is koltozhetek.

En szeretem a parom de igy nem akarok elni o meg keptelen valtoztattni.

Kaptam egy nagyszeru allas ajanlatott (angliaba), nem tudom mit tegyek.

Van ertelme egy ilyen kapcsolatnak? Itthon ilyen munkam es ennyi fizetesem soha nem lenne. A szuleim persze kuldenek mert nem tetszik nekik ez a kapcsolat, a parom 8 evvel idosebb is es gyereke is van meg a tobbi.

De nem akarom itt hagyni szeretem.

2014. ápr. 25. 16:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

és ha házasok lesztek akkor is kirak ha jön az asszony meg a gyerek? ne is haragudj de ez undorító, ahogy a párod viselkedik. gyáva és ennyi. A gyerekkel kár takarózni mert akárhogy is van, joga van látni...tehát ez nem lehet ok arra hogy nyaranta kidobjon az otthonodból.

Én már akkor nem költöztem volna vissza amikor először kéri ilyen indokkal, hogy húzzak már el egy kis időre otthonról. Ne adj fel mindent egy ilyen selejt pasi miatt. Hidd el, nem jársz jól.

2014. ápr. 25. 18:33
 22/33 anonim ***** válasza:
ők házasok? mert ez lenne az igazán szép még
2014. ápr. 25. 18:38
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem lesznek házasok szerintem. Kedves kérdező, te csak pótlék vagy. Durvan hangzik, de ez az igazság. Eleve az durva, hogy el kell tűnj ha jön a gyerek....gáz!
2014. ápr. 25. 19:04
 24/33 A kérdező kommentje:
Ok nem es mi sem vagyunk hazasok
2014. ápr. 25. 19:18
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, most fogom fel, hogy a pasinak létezik egy "official" barátnője és emiatt kell rejtegetni neki a kérdezőt mint a pestises beteget... de gáz, atyaég...
2014. ápr. 25. 19:34
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan nem vágtad le 4 év alatt, hogy csak szerető vagy?
2014. ápr. 25. 22:23
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, van neked egy szemernyi önbecsülésed, tartásod, gerinced?

NINCS.

Meg is érdemled, hogy minden évben kivágjanak az otthonodból, eldugossák a cuccaidat, míg te máshol húzod meg magad szívességből hónapokig élősködve más nyakán, csak mert annyira "nagy a szerelem"?

Valóban ennyire korlátolt és buta lennél, hogy kiszolgáltatod magad ennek egy kis szexért meg lakhatásért évi 10 hónapra?

Ez nem szerelem, ez butaság, de "sok boldogságot" ha tényleg ezt az életet kívánod élni a következő évtizedekben is.

( amikor épp csövezel valamelyik barát nyakán ahelyett pl. hogy nyaralnál a "párocskáddal", vajon akkor mennyire szereted? Vagy most befogta a szádat egy nyamvadt gyűrűvel egy pár évre megint?)

Szedd össze magad és a saját érdekedben józanodj ki ebből az ámításból és lépj!

2014. ápr. 26. 00:09
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Az a nő a párja, csak távkapcsolatban élnek!

Hogy nem világos ez neked?

Irány Anglia, vissza se nézz...

2014. ápr. 26. 04:57
 29/33 anonim ***** válasza:

Én nem mennék el. Ha kell akkor na jó elmennék, de idő előtt vissza is jönnék, bemutatkoznék a "exének" aztán szépen mennék aláírni a munkaügyi szerződést Angliába és többet vissza se néznék... Hadd essen csak két szék közt a pad alá!

Vagy kiderülne, hogy a nő tényleg az exe, csak hülye, mint egy hátsófertály és azért titkolt el előtte Téged. (El tudom képzelni, h Pl, szellemi fogyatékos és nem értené meg, hogy Te nem vagy akadály, hogy a gyerek találkozzon az apjával, vagy bekattanna, hisztirohamot kapna akármi). Hm? Mit gondolsz? Így mindenki megtudna mindent és mindenki úgy dönt azok után, ahogy a helyes. :)

2014. ápr. 26. 14:42
 30/33 anonim ***** válasza:

Anglia.

A válaszokat nem olvastam végig, bocs, ha ismétlek másokat, de nem maradnék ilyen pasival.

1. nem áll ki mellett. Évek óta.

2. hazudik. Az exnőjének nem meri(???) nyíltan megmondani, hogy gondoskodjon szállásról az itt-tartózkodása idejére, mert nála nem fértek el ennyien. Az oké, ha segít pl. keresni egy olcsó bérelhető lakást, szobát nekik, az is oké, hogy itt foglalkozik a gyerekkel, és valamennyit nyilván a gyerek anyjával is. De ez tök gáz, szerinted hány dolog van, amit neked sem "mer" elmondani? Mert ha a nőnek nem vallja be, hogy van egy barátnője - illetve már menyasszonya - akkor nem hiszem, hogy neked megmondaná, ha pl. ágyba bújik asszonykával...

Szerintem menj külföldre, aztán évente egyszer jelentsd be, hogy jössz hat hétre ingyennyaralni. Ha úgy tartja kedved, elfogadhatsz tőle egyéb "szolgáltatásokat" is, de komolyabbra ne számíts...

2014. ápr. 26. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!