Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valami ebbol a kapcsolatbol?
Kerlek csak normalis valaszt irjatok, igy is rosszul erzem magam nem hianyzik a hu.ye p.csa vagy hozza szolas.
4 eve vagyunk egyutt a parommal. Mar az elejen is tudtam, hogy van egy lanya akit a kulfoldon elo anyukajaval el, de minden nyaron ide latogatnak 1-2 honapra.
Az elso evben nem eltunk egyutt, igy pontosan nem tudom mikor jottek es mentek haza, de ugy 6 hetett lehettek itt.
A masodik evbe oda koltoztem a paromhoz, mert eladtak az alberletett amit bereltem.
De jott a nyar es meg kert a parom, hogy par hetre mig itt lesz a gyerek az anyjaval addig menjek a baratnomhoz lakni.
Megigerte, hogy beszel a novel es minden rendben lesz.
De jott a harmadik nyar, megint ugyanazz a szoveg, en veszekedtem kiborultam es elmentem.
De szerettem es hat het utan vissza mentem megint.
Most lassan megint itt a nyar es megint koltozzni kell...
Karacsonykor kaptam egy gyurut, megkerte a kezem...
A gyereket nagyon szereti es fel ha a nonek meg mondja van valakije tobbet nem hozza ide (13 eves es nem magyar allampolgar).
Szoval meg par evig igy kellene elnem es ha a no (egyszer volt igy) katacsonykor is jonn en akkor is koltozhetek.
En szeretem a parom de igy nem akarok elni o meg keptelen valtoztattni.
Kaptam egy nagyszeru allas ajanlatott (angliaba), nem tudom mit tegyek.
Van ertelme egy ilyen kapcsolatnak? Itthon ilyen munkam es ennyi fizetesem soha nem lenne. A szuleim persze kuldenek mert nem tetszik nekik ez a kapcsolat, a parom 8 evvel idosebb is es gyereke is van meg a tobbi.
De nem akarom itt hagyni szeretem.
Húha, hát ez elég nehéz. Viszont gondolom van bírósági végzés a láthatásról, tehát nem teheti meg, hogy nem viszi oda a lányát az ex feleség. És ha összeházasodtok arról sem fog tudni a nő?
Szerintem ülj le vele és beszéld meg, hogy így tovább nem tudod csinálni. Remélem jól alakul:)
Hivtalosan nem voltak soha hazasok, es a gyerek sem itt szuletett.
7 evesen vitte kulfoldre az anyja, mert ott jobb iskolak vannak es ugy beszeltek meg, hogy minden szunetett es hosszu hetveget egyutt toltenek.
Az elejen igy is volt de szep lassan eltavoldtak egymastol.
hát utánad nem lenne neki könnyű olyan nőt találnia aki ebbe belemegy, mint te
különben szerintem nem is érdekelné, ha lelépnél
Az elsö idöben - amíg nem éltetek együtt - elfogadható volt, hogy nem akar a gyereknek bemutatni. De attól kezdve, hogy együtt éltek, az lett volna a normális.
Azt hiszem, valamiért nem mer téged felvállalni és a gyerek csak kifogás.
A helyedben választás elé állíttanám, hogy vagy a gyerek elött is vállalja, hogy vagy, vagy pedig nincs értelme folytatni.
Amennyiben nem áll ki melletted egyértelmüen, akkor menj, ne hagyd ki au angliai lehetöséget.
Jaja, elmennék úgy, mint máskor, csak most nem mennék vissza hozzá többet.
Am egy kérdés, mert nekem nem világos: Most a gyerek ott vendégeskedik a párodnál?
Ne is haragudj, de én ezt nem tűrném. Mi van, ha az a nő nem teljesen az exe? Ezt a hülyeséget sem venném be, hogy az anyja azért nem engedné látni a gyerekét, mert új kapcsolata van, esetleg házas... Ilyen nincsen, ez nem lehet JOGILAG akadályozó tényező, az anyának mivel Ő ment el, Neki biztosítania KELL a TÖRVÉNYBEN előírt láthatást MINDENTŐL függetlenül.
Én elmennék, madárnak már ne nézzenek!
Nem beszélve arról, mi van ha terhes leszel a közös gyerekkel? Azt is eltitkolja majd a régi családja elől?
amúgy az is érdekes, hogy magának a párodnak ez nem gondja?
ha nekem lenne egy párom és az exem miatt kellene ideiglenesen elköltöznie, hát én bele sem mennék. ki nem tenném a saját párom/férjem az ex miatt és szerintem miattam sem tenné ki egy exem sem az aktuális akár "csak" bnőjét sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!