Hogy tudtátok meghozni a döntést, hogy kilépjetek egy hosszú kapcsolatból?
Amikor már mindent megtettetek, hogy helyrehozzátok, amikor már tényleg nem vagytok boldogok, csak úgy éltek egymás mellett, mint két barát, amikor tudjátok, hogy ez sehová nem vezet, hogy ennek nincs jövője?
Tudom, hogy mi lenne a helyes döntés, véget kell vetnem neki. 25 évesek vagyunk, 7 éve vagyunk együtt, ebből 5 éve együtt élünk. Már nincs szerelem, de sajnos az a szeretet sincs meg, legalábbis bennem, ami a szerelem után jön. Már csak barátként tekintek rá inkább. Nagyon sok zűr van köztünk, nekem is sok dologban kell változnom, de neki is. De nem megy. Annyira félek, gyáva vagyok kilépni. Ő nem akar szakítani, legalábbis ezt mondja. Egyszerűen nem tudom megtenni:(
Több ezer emberrel szakítottak már, akik képesek voltak előbb-utóbb tovább lépni, majd felnőni és megállni a saját lábukon. Ha csak barátként tekintesz már rá, akkor semmi értelme az egésznek.
Szerintem, annak sincs értelme, ha mellette maradsz, mert hogy "jajjmileszvele"... mert egyszer ő is rájön, hogy ez nem megy. Ezzel pedig még jobban nehezíted a saját, illetve a párod életét is.
én amikor már nem szerettem a párom (pedig minden rendben volt)én kezdtem azt érezni, hogy miatta nem tudok kapcsolatokat teremteni mással, hogy megtaláljam a valódi párom, hogy kezdek mellette megfulladni, már utáltam a jelenlétét is.
ilyen lelkiállapotban döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!