Hogy tudtátok meghozni a döntést, hogy kilépjetek egy hosszú kapcsolatból?
Amikor már mindent megtettetek, hogy helyrehozzátok, amikor már tényleg nem vagytok boldogok, csak úgy éltek egymás mellett, mint két barát, amikor tudjátok, hogy ez sehová nem vezet, hogy ennek nincs jövője?
Tudom, hogy mi lenne a helyes döntés, véget kell vetnem neki. 25 évesek vagyunk, 7 éve vagyunk együtt, ebből 5 éve együtt élünk. Már nincs szerelem, de sajnos az a szeretet sincs meg, legalábbis bennem, ami a szerelem után jön. Már csak barátként tekintek rá inkább. Nagyon sok zűr van köztünk, nekem is sok dologban kell változnom, de neki is. De nem megy. Annyira félek, gyáva vagyok kilépni. Ő nem akar szakítani, legalábbis ezt mondja. Egyszerűen nem tudom megtenni:(
Hát igen, nehéz így szakítani... Én egyszerűen csak tudtam, hogy a volt barátom nem az igazi. Szerettem, de nem vele akartam leélni az életemet. Nehéz volt kimondani, mert borzasztóan sajnáltam őt, szerettem is, én sem tudtam, hogy mi lesz vele.:( Az lett vele, hogy elkezdett nyelvet tanulni, kiment külföldre, ott megnősült, és azóta már Dél-Amerikában él boldogan a feleségével és a gyerekével. Én itthon vagyok, férjhez mentem, most várom a 2. babánkat.:) Szóval akkor egy pár hónapig nagyon rossz volt, nekem iszonyú lelkiismeretfurdalásom volt miatta, sokáig egyedül voltam, de hosszú távon mindkettőnknek jobb lett így, hogy nem maradtunk együtt.
Úgy gondolom, hogy igenis helyet kell teremteni az életünkben az igazinak, és nem szabad megalkudni egy olyan kapcsolatban, amiről tudod, hogy nem tesz boldoggá. Nyilván ez nem könnyű, de nem is szabad arra várni, hogy könnyű legyen.
En 12 ev utan leptem. Nem akart felesegul venni, nem akart gyereket sem. Sokat veszekedtunk. Aztan megismertem valakit, hetekig csak leveleztunk, majd talalkoztunk. Nagyon eros erzelmek alakultak ki. Bevallom, le is fekudtunk. Egy honappal kesobb elkoltozott a volt parom. Azota is egyutt vagyunk.
Engem az uj kapcsolat huzott ki.
Egyebkent nem mondtam el az uj kapcsolatot a volt paromnak, plane a lefekvest nem akartam. Nagyon megbantottam volna vele.
Nagyon nehez szakitani , valni , föleg ha elsö kapcsolat / házasság !
Iszonyu a lelki fuggöseg!
Nekem is hosszu evekbe telt a szakitas, amelyek elveztegetett evek voltak! Annyi eselyt adtam, kéretlenul is!
Ragaszkodtam a nagy semmihez.
Mert hat a ferjem. Aki mast se csinalt csak megalazott , mikor es voltam utalva, mindent megtett h szegyelljem, h szuksegem van ra, h szeretem!
Azt is mondta h ha normalis lettem volna jobb pasit kapok mint ö !
Annyira megutaltatta velem az összetartozas erzeset, h maig keptelen vagyok kapcsolatot kiepiteni , egyszeruen nem merem kimutatni az erzeseim, es ugy erzem jobb egyedul, senki nem kell elviseljen engem!
Nem erte meg , hordtam a homokot a hegyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!