Mennyire gyakori, hogy egy rossz, de hosszú kapcsolatból kiszáll a férfi az új hölgy miatt?
Kb ebben a helyzetben vagyok. 4 éves kapcsolata van a férfinak, de nem érzi jól benne magát.
Szeretném addig válaszút elé állítani amíg nincsenek komolyabb érzelmek.
Amúgy a pasi 31 éves sem gyerek sem semmi.
Természetesen nem találkozok vele többet, ha nem dobbant a régi mellől.
Vagy ilyenkor mi a helyes megoldás?? Adjatok nekem tanácsot kérlek.
23N
Jaj, tessék már megnézni az Így jártam anyátokkal c. sorozatot. EGy "Barney"-nak dőlsz be!
A ffiak BÁRMIT képesek kimondani, ha meg akarnak dönteni! Ezek közül a legelcsépeltebbek és legolcsóbbak a "elhidegültünk - rossz a kapcsolatunk - X ideje nem volt szex - házsártos az asszony" klisék!
A férjemmel neten ismerkedtem meg. Mondta, hogy elvált két hete. Néztem a regisztráció dátumát, másnap volt. Előtte egy évig külön is éltek.
Hitelesebb volt így, mintha akkor keresgélt volna, amikor még próbálják az első feleségével eldönteni, hogy válnak-e.
Így fenntartás nélkül elhihettem, hogy valóban rossz volt a házasságuk, hiszen már el is váltak, jogilag is, az elköltözés meg jóval korábban megvolt, csak a bíróság nem kapkodta el a válás lezárását.
Ezzel szemben korábban volt egy "nagy szerelmem" (utólag bruhaha..), akinek volt szerencsém párhuzamosan futni a barátnőjével. A lány rossz az ágyban, unalmas az egész, stb.
Meglepő módon néhány napja keresett meg egy közösségi oldalon, még mindig együtt van a "hűdeunalmas" lánnyal, immár 8 éve :) Ezek után képzelem, milyen rossz lehet neki mellette :) Csórinak memóriája sincs, mert ugyanazzal a szöveggel akart befűzni, miután végigvettük, hogy köszi, férjnél vagyok, tök jól érzem magam :)
Nem gyakori,és azért nem mert az emberek gyávák,akár férfi akár nő,és a férfiak legtöbbjének kényelmes a csicska feleség akit ugyan utál,de néha azért megdug mert nincs jobb épp,és melett van neki szeretőjük.Ritka aki gerinces,már aki gerinces az elválik,szakit és utána keres ujat...Mondjuk sokan a megszólás sár dobálás végett nem lépnek,én ne tudd meg mit kaptam mikor elhagytam az exemet aki megalázott,legjobb barátnőmmel,unokatesómmal is félrement,bántalmazott,élősködőtt rajatam,mikor elhagytam én voltam a k...a szemét és ő az áldozat,mondjuk akik támadtak mind posvány kapcsolatban éltek és irigyek voltak rám amiért váltani mertem...
Amúgy ha nem érzi jól magát szakitana,ezzel etet,közbe kénylemes neki így...Ne reménykedj,állisd válaszút elé ha hebeg,habog,hárít,vond le a következtetést...
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!