Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen férfi az ilyen? (Kérdés...

Milyen férfi az ilyen? (Kérdésed rövid, magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Velem azonos életkorú férfinek megtetszettem, ezt észrevettem a viselkedéséből, pláne akkor, amikor átcsalt a szomszéd irodába és ott hirtelenjében lesmárolt, miután "ledarált" egy mondatot, hogy "nagyon tetszel". Ez a smárolás totál váratlanul ért, de kétségtelen, a hiúságomnak jót tett.

Mivel nem az esetem külsőre és olyan 'ridegnek' is mutatja magát, pláne nincs humorérzéke sem, nem foglalkoztam vele ezek után jó pár hónapig.

Közben pedig a közös ismerősöknek elmondta, mennyire tetszem neki, gondolom azt is mondogatta, jó lenne, ha összejönnénk és nemcsak "szimpla" társalkodó társak lennénk. A közös ismerősök már össze is akartak hozni, rákérdezett egyik-másik, nem az esetem (legyen a neve Gábor)? Őszintén mondtam, nem igazán az esetem. "Jól megértitek egymást, miért nem kerültök közelebb egymáshoz?" - további ilyen célozgatások.

Na jó, kezdeményeztem nála, örült neki. Mindjárt össze is jöttünk, szóvá tette ugyan, hogy miért ennyire későn (több hónap után) reagáltam pozitívan arra bizonyos "smárolásos esetre"....

Csalódás lett az egész és kis idő után szétmentünk, most már nem beszélünk egymással. Ugyanis mindig számonkért, holott mindenkinek (még házasságban is), van kis privát élete. Engem ne számoltasson el senki az időmmel, vannak szüleim is, akikkel találkozom és együtt vagyok.

Állította, szeret engem, a közös ismerősök is ezt mondták.

Ugyanakkor a kezemet sem fogta meg az utcán.

Ugyanakkor a szexben nem nyújtott tulajdonképpen semmit.

Holott eddig volt két felesége és néhány barátnője is.

Semmit nem volt hajlandó megbeszélni, egoista volt.

Borotválkozni sem igazán szeretett :-(

2011. júl. 7. 11:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem lehet, hogy a szex azért nem ment, mert nem voltál szerelmes belé?
2011. júl. 7. 11:11
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyen férfi nem véletlenül vált el kétszer! ; D
 3/21 A kérdező kommentje:
Azért kezdeményeztem nála végülis, mert elgondolkodtam, nem minden a külső; hátha kellemes vele a közös időtöltés, megkockáztatom, jó lesz az ágyban, de sajnos ez utóbbiban nagyon hibádzott.... :-(
 4/21 A kérdező kommentje:
Jó szex működik szerelem nélkül is. Exemmel jó volt a szex, de nem volt szerelem.
2011. júl. 7. 11:13
 5/21 anonim ***** válasza:
45%

Mi a kérdés?

Nyilván ha jobban működne egy párkapcsolatban, nem lenne két exneje és pár exbarátnője is.

Felejtsd el a fenébe. :)

2011. júl. 7. 11:14
 6/21 A kérdező kommentje:
Palm! Igenis, elfelejtem :-)
2011. júl. 7. 11:15
 7/21 anonim ***** válasza:
64%

:)

Jaj, remélem nem gáz, csak valahogy kicsúszott a billentyűzetemen az első gondolat. De egyébként tényleg ez a megoldás, úgyse voltál bele szerelmes, könyveld el ifjúkori botlásnak, aztán találj valakit, akivel igazán egy hullámhosszon vagytok!

2011. júl. 7. 11:17
 8/21 anonim ***** válasza:
34%
Megcsókolt, téged nem érdekelt, nem volt az eseted és mégis összejöttél vele. Mit vártál, örök boldogságot? Az első benyomás a helyes, ha nem tetszik, akkor nem szabad belemenni egy kapcsolatba, pláne nem munkatárssal. Ha pedig csak a hiúságod miatt jöttél össze vele, akkor az plusz görénység.
2011. júl. 7. 11:19
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem gáz, köszi. Értelemszerűen logikus.

Azt akarta, hogy legyünk ismét barátok, mint azelőtt, de nem barátkozok az események után ilyennel.

Valóban nem vagyok szerelmes belé, de sértő mindenesetre, hogy nem volt képes beszélni a felmerült nézeteltérésekről (miért nem voltam szinte mindig vele; neki eseti munkái vannak, sokat unatkozik), ha felhívtam a Skype-on, lenyomta a hívásaimat, így velem nem viselkedhet senki.

Na még az "külön" vicces, h. olyan pasinak, akinek két felesége és pár barátnője volt már, mondjam el (?), hogy ne csak ő élvezkedjen a szexben, ez kölcsönös....

2011. júl. 7. 11:22
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Amikor olvastam az elso mondataidat en is arra gondoltam hat miert ne lehetne megprobalni es ha nem megy akkor lesz egy tok jo baratsag belole, viszont mikor elolvastam a teljes tortenetet rajottem, hogy egy ilyen embernek sosem lehet megfelelni...te megprobaltad adtal ennek az egesznek egy eselyt, viszont azt senki sem varhassa el a masiktol, hogy semmit sem tud nyujtani es megis mellette maradjal...Jol tetted kiszaltal a kapcsolatbol es tanultal belole! Az a gond az ilyen pasikkal, hogy sosem ismerik el, hogy barmiert is ok lennenek a hibasak...meg magara sem adott, meg sem beszelte a dolgokat. Az ilyen pasas csak akkor boldog, ha kifog egy olyan lanyt aki mindig mindent rahagy esugy cselekszik amit o mond...nagyon jol tetted, hogy kiszaltal, es hidd el egy kicsi ido eltelik elmulik a haragod es nevetni fogsz ezen a bekepzelt pasason:-)
2011. júl. 7. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!