Milyen férfi az ilyen? (Kérdésed rövid, magyarázatod hosszú. )
Velem azonos életkorú férfinek megtetszettem, ezt észrevettem a viselkedéséből, pláne akkor, amikor átcsalt a szomszéd irodába és ott hirtelenjében lesmárolt, miután "ledarált" egy mondatot, hogy "nagyon tetszel". Ez a smárolás totál váratlanul ért, de kétségtelen, a hiúságomnak jót tett.
Mivel nem az esetem külsőre és olyan 'ridegnek' is mutatja magát, pláne nincs humorérzéke sem, nem foglalkoztam vele ezek után jó pár hónapig.
Közben pedig a közös ismerősöknek elmondta, mennyire tetszem neki, gondolom azt is mondogatta, jó lenne, ha összejönnénk és nemcsak "szimpla" társalkodó társak lennénk. A közös ismerősök már össze is akartak hozni, rákérdezett egyik-másik, nem az esetem (legyen a neve Gábor)? Őszintén mondtam, nem igazán az esetem. "Jól megértitek egymást, miért nem kerültök közelebb egymáshoz?" - további ilyen célozgatások.
Na jó, kezdeményeztem nála, örült neki. Mindjárt össze is jöttünk, szóvá tette ugyan, hogy miért ennyire későn (több hónap után) reagáltam pozitívan arra bizonyos "smárolásos esetre"....
Csalódás lett az egész és kis idő után szétmentünk, most már nem beszélünk egymással. Ugyanis mindig számonkért, holott mindenkinek (még házasságban is), van kis privát élete. Engem ne számoltasson el senki az időmmel, vannak szüleim is, akikkel találkozom és együtt vagyok.
Állította, szeret engem, a közös ismerősök is ezt mondták.
Ugyanakkor a kezemet sem fogta meg az utcán.
Ugyanakkor a szexben nem nyújtott tulajdonképpen semmit.
Holott eddig volt két felesége és néhány barátnője is.
Semmit nem volt hajlandó megbeszélni, egoista volt.
Borotválkozni sem igazán szeretett :-(
Brühühü, most elbőgicsélte magát a bőgős Bea :)
Fel kellene nőni! Ez nem igazi probléma.
Sokkal nagyobb problémák szoktak szétválasztani egy-egy kapcsolatot.
Erre az esetre nem is lehet mit írni.
Tény, hogy a férfi egy gátlástalan tuskó.
Aki a görénységet említette, megemlíteném, a szerelem lassan is kialakulhat(tott volna), ha ez a pasi nem egy önző alak, aki még arra sem kérdezett rá, hogy hogy védekezzünk, mert hogy kategórikusan kijelentette, az óvszert utálja. Nekem a hormonális nem ajánlott.
LEGALÁBB szóba hozta volna, hogy közösen mihez tartsuk magunkat?
Á, de még a szexben is önző volt, én kényeztettem, ő meg csak "tűrte", majd kiment a fürdőszobába és megmosta az...-jét meg a nadrágját és ezzel letudta a szexet. Nekem pedig a nulla a köbön, amit kaptam cserébe.
Bosszant az eset, ez kétségtelen.
Szerencse, a szüleim nem tudnak róla semmit.
Ugyanis azt is akarta, mutassam be a szüleimnek. Na, ahogy viselkedett, nem voltam ennyire őrült, hogy megtegyem....
Remélhetőleg más nő eltűri a fapofát, amit vágott, a szexben az önzőségét (nem hiszem, hogy normális nő eltűri, hogy vele nem foglalkozik, csak önmagával), az egoizmusát...
Hihihi :-)))
Tény, bolond voltam, hogy azt hittem, nem számít a külső, ha jó lett volna pl. a szexben és nem lett volna önző sem.
Ez az a pasi típus aki csak egyszer használatos és gyorsan ellehet felejteni. Ágyban egy nagy nulla, eljátssza, hogy ki a ha ő nem? Egoista, nagyképű, a kapcsolatot felvállalni képtelen stb... Süllyesztőbe az ilyennel.
Minden Nő ennél sokkal többet érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!