Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen férfi? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú)
Figyelt kérdés
Mondjuk 20 évesen összejön egy lánnyal, aki életében a második komoly kapcsolata. Nagyon jól kijönnek egymással, és megértik egymást minden téren. Egymással vesztették el a szüzességüket. Létezik, hogy a férfi nem fog előbb-utóbb más nőt keresni, csak mert tapasztalatot akar szerezni? Ha tényleg szereti a lányt, emiatt nem fogja otthagyni, ugye?2011. febr. 26. 19:43
2/11 anonim válasza:
Ha tényleg szereti, akkor nem.
F/27
3/11 anonim válasza:
Amíg szerelmes, addig nem, de a szerelem elmúlhat, és lehet, hogy akkor elkezdi bepótolni a kihagyott éveket, nem lehet ezt előre tudni.
4/11 anonim válasza:
szija én 22 vagyok a b nöm 17 lex 3 éve vagyunk együtt miis egymással vesztetük el ha szeret akkor nem fog másikat keresni és ha eggymással vesztitek el akkor az valami köteléket ad ha érzed h szeret nem hagy el az meg h tapasztalat ha egy fiu megkap mindent akor mért keresen ez a saját véleményem:D
5/11 anonim válasza:
Előbb-utóbb, így vagy úgy, de be fogja pótolni amiből kimaradt! Ha tényleg férfi akkor nem marad meg örökké melletted. Élvezd ki a hátralevő időtöket!
6/11 anonim válasza:
A kémia 4 évnél nem szokott tovább tartani.
De nem csak a pasikra jellemző, hogy kilépnek kapcsolatból, hogy kiélhessék magukat. Lányokkal is pont olyan gyakran előfordul.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy látom megoszlanak a vélemények, lehet, hogy annak van igaza, aki azt mondja, hogy ez emberfüggő...
Jöhetnek még válaszok :)
2011. febr. 26. 20:40
8/11 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs gyakorlatilag semmi tapasztalatom, de pont ezért nem hagynám ott ha találok valakit... nem érdekelne hogy milyen mással. Sztem sok ember ott rontja el, hogy nem áll le a kereséssel. Így persze hogy talál olyat aki talán jobban megfogja valamivel mint akivel van. Mindenkinél van jobb, de senki sem tökéletes. Ha megtalálod akit kerestél, minek keresnél tovább? :D
9/11 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok ezen a téren..kivéve hogy kényszerből hagytam el, nem tapasztalatszerzés miatt, hanem mert megcsalt. F/19
10/11 szyszkó válasza:
nekem a ex-barátom 22 volt én 16 2 év után hagyot ott 1 másik lány miat! pedig mi is ugy voltunk h az első volt nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!