Mit tesztek, ha egy hosszú kapcsolat végén szakítani szeretnétek, de a másik (adott esetben férfi) ezt nem hajlandó tudomásul venni?
Mindennel próbálkozik, ígéretek, sértegetések (nagyon keményen!), fenyegetések, aztán persze kimagyarázások. Ha dolgozom, akkor is küldi a legkülönbözőbb hangvételű SMS-eket, már nem tudok a munkára figyelni, de nem kapcsolhatom ki a telefonom. Megvár, mire hazaérek, vagy idejön, addig kopog, amíg már lassan idegrohamot kapok, és ha nem engedem be, rettenetes sértéseket vág a fejemhez, fenyeget (persze csak viccből, mint mondja..), utána bizonygatja, hogy mennyire szeret.
Egyedül élek, de már a csengők is ki vannak iktatva, a telefonom már csak akkor van bekapcsolva, ha hívást várok.
Tudom, hogy "ki akar fárasztani", mert ezt a feszültséget nem bírom sokáig, már sokszor engedtem végül emiatt, de most már nem vagyok hajlandó. Így viszont addig fogja csinálni, amíg kikészülök idegileg. Ha volt valaki hasonló helyzetben, hogyan oldotta meg?
Ugyan nem voltam hasonló helyzetben, de engem nem tudna idegesíteni.
Ha téged idegesít, akkor jelentsd fel a rendőrségen zaklatásért és kérj távolságtartásit.
Le kell szerelni! Ne engedj! A gyengeségnek legkisebb jelét se lássa rajtad, mert az olaj a tűzre! Elhiszem, hogy sajnálod, meg a közös emlékek, stb., de ha a fejedben tudod, hogy szakítanod kell, mert pl. bántott, akkor ne engedj ezeknek a pillanatoknak!
Voltam már hasonló helyzetben. Sajnos meg is vertek, többször, 18 évesen ezt kellett átélnem, csak mert szakítani akartam. Ezt szeretném, ha elkerülnéd, mert a Te exed is úgy tűnik, hajlamos erre.... A szitkozódás pl. erre utal, meg az, hogy nincs büszkesége. Az ilyen sajnos kezet emelhet Rád. Ne engedd be a lakásodba, ne maradj vele kettesben, ha mégy valahova, lehetőleg legyen veled valaki (jó, ha férfi az illető) Szórakozóhelyről ne menj haza egyedül gyalog, mert kifigyelhet és követhet! Inkább ülj taxiba, vagy lehetőleg férfi barátod kísérjen haza.
hatásos az is, ha férfival lát. Beszélj össze egy haveroddal. Érted, az ilyen a tulajdonaként tekint Rád, és akkor ért a szóból ,ha azt látja, hoyg már más "tulajdona" vagy... Habár, kiválthatja belől eazt, hoyg akkor Te egy q... vagy.... Ezek pszichopaták, a hideg kiráz tőlük, ismerem a rohadt fajtájukat!!!!!!!!!! De ha látja, hogy senkid nincs, annál jobban üldözni fog, mert gyengének, védtelennek fog látni. Az is kockázatos, ha nincsenek barátaid - ebből a szempontból a nem mindegy, bár jó, ha férfiak is vannak köztük - még inkább felbátorodik, ha azt látja, hoyg magányos és védtelen vagy.
Nagyon vigyázz magadra! És ha nem hagyja abba a zaklatást, hívd meg magadjhoz egy-két nagydarab barátodat,. akik majd kinyitják neki az ajtót, ha megint jön cirkuszolni........... Sajnos azt kell mondjam, ez hatásosabb a feljelentésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!