Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek, ha egy hosszú...

Mit tesztek, ha egy hosszú kapcsolat végén szakítani szeretnétek, de a másik (adott esetben férfi) ezt nem hajlandó tudomásul venni?

Figyelt kérdés

Mindennel próbálkozik, ígéretek, sértegetések (nagyon keményen!), fenyegetések, aztán persze kimagyarázások. Ha dolgozom, akkor is küldi a legkülönbözőbb hangvételű SMS-eket, már nem tudok a munkára figyelni, de nem kapcsolhatom ki a telefonom. Megvár, mire hazaérek, vagy idejön, addig kopog, amíg már lassan idegrohamot kapok, és ha nem engedem be, rettenetes sértéseket vág a fejemhez, fenyeget (persze csak viccből, mint mondja..), utána bizonygatja, hogy mennyire szeret.

Egyedül élek, de már a csengők is ki vannak iktatva, a telefonom már csak akkor van bekapcsolva, ha hívást várok.

Tudom, hogy "ki akar fárasztani", mert ezt a feszültséget nem bírom sokáig, már sokszor engedtem végül emiatt, de most már nem vagyok hajlandó. Így viszont addig fogja csinálni, amíg kikészülök idegileg. Ha volt valaki hasonló helyzetben, hogyan oldotta meg?

2009. szept. 13. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel zaklatásért, és ha fenyeget, azt meg vedd fel és bizonyitékként mutasd be.
2009. szept. 26. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Próbálj ne tudomást venni róla,semmiképp ne engedjél neki,hidd el,előbb-utóbb mindenki lekopik!Egy idő után bele fog unni!
2009. szept. 26. 20:47
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Csináld azt,hogy amikor beengeded úgy teszel, mintha ott sem lenne. Egyszerűen ne beszél hozzá, ne figyelj rá ha eléd áll kerüld ki. Baromi kemény lesz,hogy kibírd, de rá fog jönni,hogy nem veszel róla tudomást.
2009. szept. 26. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Nahát ugyanazt írtam majdnem, mint az előző, pedig eskü nem olvastam el előtte.
2009. szept. 26. 23:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
én ugy teszek mint aki szakított. Élem az életem,nélküle. elöbb utóbb rájön h már nem vagyunk együtt :) főleg mikor meglát azuj pasimmal :9
2009. szept. 27. 03:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is voltam hasonló szituációban! Vigyázz, nehogy keményebben is próbálkozzon! A feljelentéshez nagy lelkierő kell, de sajnos egy idő után nincs rá más megoldás. Esetleg, kérj meg egy ismerős férfit, hogy töltsön veled néhány estét. Vagy add oda a telód egy ffi munkatársnak. Tegyél úgy, mintha lenne más...
2009. szept. 27. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

azért nem árt vigyázni, inkább jelentsed fel, vagy kérj segítséget. Nehogy úgy járj te is mint a kalocsai lány akit a barátja megölt meg szinte lefejezett mert szakítani akart vele.

Persze tudom a te volt barátod nem bánt fizikailag. De majd ha összejössz valaki mással, akkor ki tudja. Lehet agyonveri a másik srácot, és/vagy téged is.

2009. szept. 27. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentheted, ez már kimeríti a zaklatás fogalmát, főleg ha fenyegetőzik.
2009. szept. 27. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!