Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú kapcsolat után egyből...

Hosszú kapcsolat után egyből rátalálni életünk párjára lehet?

Figyelt kérdés

Sok év után szakítottam (nem illettünk össze,unalmas volt,és menthetetlen).

Nem akartam senkit egy ideig,csak élvezni a szabadságot.

Mégis nagyon rövid időn belül összeismerkedtem valakivel,akihez fogható nincs,szerelemnek érzem első látásra.Eltelt pár hét,és az érzés csak intenzívebb.

Olyan dolgokat tudnék vele elképzelni,amit az exemmel évek után sem.

Létezik ilyen?

Egyenlőre én is nehezen hiszem el,félek,reggel nehogy úgy ébredjek csak álom volt.

N (30hoz közel)

2011. júl. 19. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:

létezik én sokáig voltam valakivel csak vártam vártam, hogy történjen már valami komolyabb előre lépés a kapcsolatunkba, hát erre aztán hiába vártam, ezek után szakítottam és 3 hét sem kellett de már jelen is volt a következő férfi az életemben aki mára a gyermekem apukája.

Bolond voltam, hogy nem előbb vettettem véget ennek a semmire nem jutó kapcsolatnak, mert akkor lehet hogy előbb beengedtem volna az új szerelmet az életembe.

2011. júl. 19. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen,azt már én is bánom hogy nem hamarabb mondtam hogy vége,haldokló kapcsolat volt,nulla szerelemmel jóideje,csak veszekedés,hülye elvárások,nem azonos életcélok.

Ő pedig...leírhatatlan...

2011. júl. 19. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Létezik...ugyan nem évekig,de 1,5 évig voltam együtt az exmmel,szakítottunk és rá 4 napja összejöttem jelenlegi párommal,akit nagyon szeretek,tényleg szerelem volt első látásra,2 hét után mindketten azt éreztük,hogy ez 1 életre szól...3,5éve vagyunk együtt,2 éve együtt élünk.nagyon szeretjük egymást...

24/N

2011. júl. 19. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már a régi kapcsolatom alatt megtaláltam, gyorsan váltottam. Mikor az ex barátommal voltam, és arra gondoltam, hogy a mostani páromat nem látom többet, sírni tudtam volna, soha nem éreztem ilyet még előtte.'0 éve együtt vagyunk egy pici babával.
2011. júl. 19. 19:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok ezzel egyedül :)

Aki "ismer" és látta a hirtelen váltást (az exxel külső szemlélőnek tökéletesnek tűnt a kapcsolatunk,senki nem értette miért nem házasodunk),azt mondják hogy hülyeség rögtön beleugrani egy új kapcsolatba.

Dehát ha egyszer úgy érzem jó döntés?

2011. júl. 19. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
az én exemnek is sikerült, egy héttel a szakításunk után. azóta megházasodtak és boldogok. Örülök neki h szakított velem akkor, mert különben nem ismertem volna meg a mostani páromat, és esetleg vele maradok(mármint az exszel, ha rajtam múlik) ami nagy hiba lett volna :D
2011. júl. 19. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Bár nem volt annyira hosszú (egy év) de eléggé intenzív, tervezgetős, nagy szerelem volt. Aztán hipp-hopp vége lett. Azt hittem belehalok!

Muszájból mentem el azzal a nagyon jóképű sráccal,aki betoppant a munkahelyemre egy hét múlva randizni.

Azóta minden reggel látom azt a nagyon szép fejét, mert a férjem lett és most várom az első babánkat!

2011. júl. 20. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!