Egy hosszú kapcsolat után, ami vége szakadt, sokat gondolsz az exre?
Mondjuk vele voltál évekig,de nem éltél vele.Szakítás lett.Most együtt élsz egy másik személlyel,szintén évek óta.Mondjuk most van egy pici babátok.
Érdekelne,hogy ezek után vissza szoktál gondolni az exre?Jó vagy rossz emlékekre?Amit akkor tőle kaptál pl:tárgyakat azokat megtartottad úgy,hogy a jelenlegi párod azt ne tudja?
Férjénél vagyok, van egy pici babánk is.
Férjem előtt 2 együttélős hosszú kapcsolatom volt. Az elsőre (10 éve volt) többször gondolok még a mai napig is. A második hosszú kapcsolatban nem voltam boldog szinte soha, csak tuyimutyi voltam és nem mertem változtatni, így rá nagyon ritkán gondolok, de akkor is rossz érzéssel.
Az első hosszú kapcsolatra sem úgy gondolok vissza, hogy hú, de jó lenne még mindig együtt, lett volna lehetőségem rá, hogy visszamenjek hozzá, de nem tettem meg (én hagytam el anno). Az ajándékokat nem tartottam meg, van néhány régi fénykép, de az is anyukámnál van a fiók mélyén. A férjemmel közös otthonunkba semmilyen fénykép, ajándék nincs az exektől így a férjem volt barátnőiről sincs semmi emlék. Így egyeztünk meg és szerintem is így a korrekt.
Szerintem normális, hogy a régi időkre is gondol néha az ember, persze csak nosztalgiaként, nem megbánásként, vagy nem azért mert most nem jó. Én nagyon boldog vagyok a férjemmel és a kisbabánkkal, jobb férjet nem is találhattam volna, de azért a múltat sem kell elfelejteni, voltak akkor is szép dolgok és érzelmek, az ember nem dobhatja kukába a múltját.
13:10 nem az a helyzet amire gondolsz,mert NEM RÓLAM VAN SZÓ!
Sehol nem írtam,hogy én vagyok az alany,csupán feltettem egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!