Egy férfi, aki már túl van egy hosszú házasságon, gyerekeken, és már sok mindent megélt, és ezek után örül az egyedüllétnek, lehetséges hogy még egyszer úgy fogja gondolni hogy szívesen összeköltözne valakivel?
Ez akkor nagyon valószínű, ha a hosszú házasságában is agglegény formában élte az életét.:)
A hosszú agglegény életformát nehéz ugyanis levetkőzni általában később.
Az hogy nem akar elköteleződni, az inkább óvatosság kérdése.
Házasságban lehet szeretőt tartani,de agglegényéletet élni nem! Az agglegény élet azt jelenti,hogy a férfi ellátja saját magát,a háztartását,egyedül kezeli a pénzügyeit,ez pedig házasként nem megy.
A kérdésre:
Ez sok mindentől függhet. Ha a házasság megromlásában a feleség volt a hibás,akkor nehezen bízik meg egy másik nőben.
Ha az asszony kiszolgálta éveken át,akkor inkább ez fog hiányozni neki,nem a feleség.
Ritka,hogy egy rossz tapasztalat után megszeret annyira valakit,hogy hajlandó legyen újra együttélni egy nővel,vagy feleségül venni.
Én nő létemre szeretnék már oda jutni mint ő. :-))
Biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog és nyugodt, békés élete van most így egyedül. :-)
De viszont nincs már semmi ami visszatartaná az új együttélést egy másik partnerrel. Hiszen már nem lesz gyerek, vagy házasság, nem lesz ami kötelezővé tenné az együttélést. Ha ilyen partnered van, hagyd, hogy élje ki az egyedüli nyugodt, szabad életét. Te nem tudom mennyi idős vagy, nem hiszem, hogy egy fiatal, gyermekszülésre képes nővel összeköltözne, újra apa lenne. Biztos nem. kapcsolatot, együtt járást már csak úgy vállalná be, mint valaha 20 éves korában. Kötetlenül, gyerek nélkül, gondtalanságban. Családalapítás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!