Egy férfi vonzódhat hosszú távon a vele kb. egykorú feleségéhez?
Most mondjam, hogy láttam már 60 éves házasságot, ahol egyik fél sem lépett félre, és ugyanolyan szerelmesek voltak, mint az első napon? Hogy láttam már 84 éves tatát az egykorú feleségére huncutul kacsintani?
Tévedés azt hinni, hogy egy kapcsolat megy magától. (Tudod, esküvő, fehér ruha, limuzin, harangok, boldogan éltek, amíg...) És az is tévedés, hogy egy másikkal, egy fiatalabbal majd jobb lesz. Nem. Egy kapcoslaton halálig dolgozni kell, azt építeni kell, arra időt, energiát kell szánni mindkét fél részéről. Egy ilyen kapcsolat nem hűl ki, nem válik unalmassá, és nincs miért félrelépni.
Miért, egy 40-50 éves férfi vonzó az azonos korú partnere számára? Tényleg kíváncsi vagyok.
Amúgy ne csodálkozz, a férfiak röviden és tömören arra vannak programozva, hogy szaporodjanak, és ha tudatosan meg nem fékezik az ösztöneiket, ezt teszik. És nyilván hatékonyabb egy 30 éves nővel próbálkozni, mint egy 50 évessel. 23/L/biológus
Nem a koron múlik, hogy hosszútávon vonzódik-e egy férfi a párjához. Függ a férfi személyiségétől, a kapcsolat jellegétől és a nő kisugárzásától is. Ha a férfi nem hűséges természetű, vagy a kapcsolat elsősorban a külsőségek miatt jött létre és nem alakult ki mély, bensőséges viszony, akkor nagy a valószínűsége, hogy a férfi (de akár a nő is) kifelé kacsintgat. Sok jó karban lévő 40-es nő is talál magának fiatalabb partnert. Nem csak a férfiakra jellemző az a megoldás, hogy "friss hússal" dobják fel magukat a megkopott házasság alatt, vagy után, de azért akadnak kivételek.
A családomban pl van olyan házasság, ami 35 éve tart, a férfi még mindig vonzódik a feleségéhez és a nő 6 évvel idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!