Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz ebbol a kapcsolatbol valami?
Kicsit bonyolult, de megprobalom roviden, erthetoen leirni!
En 29 eves vagyok, ffi, egy reklamcegnel dolgozok egy nagyon jo csapatban, kollegak es baratok vagyunk.
Van egy lany 4 eve ismerem (kolega) es tetszik nagyon.
El valt a ferjetol, es akkor egy buli alkalmaval kozelebb kerultunk egymashoz. Masnap azt mondta nem akar semmit elkapkodni es idore van szuksege, (meg ilyesmiket)! Eltelt igy par honap. En szerettem volna vele osszekoltozni, de legalabbis hogy masok elott is felvalalja hogy egy par vagyunk, es nem csak egy heten egyszer ketszer talalkozzunk. Beakartam mutatni a csaladomnak. Valasztas ele allitottam, vagyis inkabb elhagytam es azt mondtam akkor keresen ha eldontotte mit akar! Hetekig semmi, es akkor a baratom azzal a szuper otlettel allt elo hogy tegyem feltekenye. En igy tettem, egy ceges bulin kikezdtem egy lannyal, hogy lassa. Az este vegen a lany megcsokolt (komolyan nem gondoltam hogy eddig elmegyek) es o meglatta. Haza ment, hivtam halottam a hangjan hogy sirt. Es azt mondta hogy nem azert nincs velem mert nem szeret, hanem mert fel kell dolgoznia a valasat es jo volt velem de nem tudott olyan gyorsan haladni ahogy en szerettem volna ezert kerte hogy turelmes legyek.
Mit gondoltok en rontottam el? Meddig dolgozza fel valaki a valasat? Nem tudom miert szakitottam vele, hisz most is nagyon szeretem es hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!