Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lesz valami ebbol a kapcsolatbol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valami ebbol a kapcsolatbol?

Figyelt kérdés

Kerlek csak normalis valaszt irjatok, igy is rosszul erzem magam nem hianyzik a hu.ye p.csa vagy hozza szolas.

4 eve vagyunk egyutt a parommal. Mar az elejen is tudtam, hogy van egy lanya akit a kulfoldon elo anyukajaval el, de minden nyaron ide latogatnak 1-2 honapra.

Az elso evben nem eltunk egyutt, igy pontosan nem tudom mikor jottek es mentek haza, de ugy 6 hetett lehettek itt.

A masodik evbe oda koltoztem a paromhoz, mert eladtak az alberletett amit bereltem.

De jott a nyar es meg kert a parom, hogy par hetre mig itt lesz a gyerek az anyjaval addig menjek a baratnomhoz lakni.

Megigerte, hogy beszel a novel es minden rendben lesz.

De jott a harmadik nyar, megint ugyanazz a szoveg, en veszekedtem kiborultam es elmentem.

De szerettem es hat het utan vissza mentem megint.

Most lassan megint itt a nyar es megint koltozzni kell...

Karacsonykor kaptam egy gyurut, megkerte a kezem...

A gyereket nagyon szereti es fel ha a nonek meg mondja van valakije tobbet nem hozza ide (13 eves es nem magyar allampolgar).

Szoval meg par evig igy kellene elnem es ha a no (egyszer volt igy) katacsonykor is jonn en akkor is koltozhetek.

En szeretem a parom de igy nem akarok elni o meg keptelen valtoztattni.

Kaptam egy nagyszeru allas ajanlatott (angliaba), nem tudom mit tegyek.

Van ertelme egy ilyen kapcsolatnak? Itthon ilyen munkam es ennyi fizetesem soha nem lenne. A szuleim persze kuldenek mert nem tetszik nekik ez a kapcsolat, a parom 8 evvel idosebb is es gyereke is van meg a tobbi.

De nem akarom itt hagyni szeretem.

2014. ápr. 25. 16:44
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Most nincs itt, nyari szunetben szoktak jonni.

Juliustol 6hetig.

2014. ápr. 25. 17:13
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem szeret téged és inkább hagyja magát zsarolni a volt nője által, ahelyett, hogy a sarkára állna és felvállalna. Elég megalázó, nem érzed?
2014. ápr. 25. 17:17
 13/33 A kérdező kommentje:

De az a no nem tudja, hogy van valakije. Soha nem momdtak ki, hogy vege. Jajj remelem ertheto mert amugy eleg bonyolult.

A no elment haza (Francia) amikor 7 eves volt a gyerek (jobb suli es a no is jobban tud segiteni neki a tanulasba.

Megbeszeltek, hogy amennyit csak tudnak egyutt lesznek, de ezek a latogatasok evrol evre csokkentek. Mostanaban evi hat het.

2014. ápr. 25. 17:18
 14/33 anonim ***** válasza:
78%
Nem szivi, ebben nincs semmi bonyolult. A pasid nem vállal fel, nem vagy teljes értékű párkapcsolat a számára.
2014. ápr. 25. 17:19
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen érthető: elpazaroltál 4 értékes évet az életedből.
2014. ápr. 25. 17:25
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

akkor ez a nö, nem is ex... csak ö visszament a gyerekkel az országába, a pasid meg nem ment utánuk. de lényegében ök együtt vannak...

ott van kint neki az asszony, a gyerekkel, állandora meg itt vagy te.

ez az ember nem tisztel senkit!

hogy mehettél bele egy ilyen kapcsolatba?!

2014. ápr. 25. 17:26
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez a helyzet teljesen egyértelmű... A párodnak van egy évek óta tartó távkapcsolata, ahol gyerek is van. A párja és a gyereke évente jön több időre látogatóba, hogy együtt legyenek. Téged azért kell ilyenkor elbújtatni, elköltöztetni, letagadni mintha nem is léteznél, mert csak szerető vagy, akit egy gyűrűvel igyekszik kiengesztelni a rád nézve megalázó helyzet miatt. Te komolyan elhiszed, hogy együtt vannak hetekig, hónapokig és nincs köztük semmi???
2014. ápr. 25. 17:55
 18/33 anonim ***** válasza:
Pff h.lyére vesz. Nagyon komoly kapcsolat, ha nem meri felvallalni az exe előtt. De a gyerekkel tud takarózni, te meg elhiszed. :)
2014. ápr. 25. 17:59
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon komoly kapcsolat, ha nem meri felvallalni az exe előtt."

mert nem az exe..... ez itt a probléma.

2014. ápr. 25. 18:02
 20/33 anonim ***** válasza:
76%

17-es szépen leírta!!!!

TE egy szerető vagy, kint van a párja+gyereke, 6hétre haza, gondolom szex is van (ne légy naív, hogy nincsen!!!), ott a család, aztán ők vissza, és jössz te akivel elvan (szex;szórakozás;házimunka)

2014. ápr. 25. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!