Ti hogyan tudtatok kilépni egy több éves kapcsolatból?
Közel a 40hez, már nem várható, hogy megváltozik:( néha iszik, nem dolgozik...így gyerekezni kemény lenne...
Hány éves vagy?
Próbálok a kérdésre válaszolni, én hogyan léptem ki egy hosszú kapcsolatból. A döntés a tiéd, bárhogyan döntesz, nyersz is, veszítesz is valamit. Azt javaslom, mielőtt döntenél, beszélgess erről a pároddal, veszekedés nélkül.
Én úgy léptem ki, hogy sokáig kellett még a másik mankónak, lehetett rá számítani, mindkettőnknek volt erre igénye. Viszont ez nem szakítás. Szakíts úgy, hogy minden szálat elvágsz véglegesen. Nekem ehhez hosszú idő kellett. Azért nagyon fontos ez, mert rámehet a következő kapcsolatod. Én így jártam. Most egyedül is boldogulok. A hangsúly nálam most nem a párkapcsolaton van. Nem kell mindenáron kapcsolatban lenni. A cél az, hogy majd legyen párkapcsolatom, de az egyedüllétnek is van sok-sok előnye, most ezeket fedezem fel.
Én 19 év házasság után hagytam el a férjemet. Alkoholista lett, amit a végefelé már nem tudtam és nem is akartam torelálni. Szerencsére vissza tudtam költözni a szüleimhez.
A te esetedhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy el kell döntened, hogy megalkuszol-e a problémákkal? Hosszúávon is? Mert a párod nem fog megváltozni. Biztos, hogy gyereket akarsz szülni neki?
Annyi idős voltam mint te amikor kiléptem egy 3.5 éves élettársi kapcsolatból
A volt párom 32 éves volt, gyerekes ,anyu kedvence.
hogy tudsz kilépni? Gondolj bele hogy sokkal jobb lesz neked, találni fogsz valakit akivel közösek a céljaid.
Egy nagy levegő, és egy határozott lépés...égess föl mindent magad után, és kezdj új életet.
Ne légy áldozat.
a kollégám férje is ilyen
de mivel senkinek nem kell, hiába tesz ajánlatokat, a párja nem is féltékeny (akit amúgy szintén nem kell félteni, ha pasikról van szó)együtt vannak 20on évek óta, én azt látom hogy egyik kutya másik eb, pont egymáshoz valók. és szerintem együtt is fognak megöregedni.
szóval ha te is ezt érzed, hogy zsák a foltját, akko9r nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!