Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket, ha így zajlana az eljegyzés?
Az illető férfi meg akarja kérni a párja kezét. Hagyományos gyűrűs megkérést választotta volna, ám nem tudja a párja gyűrűméretét, így nem mer vaktában venni egyet. Főleg, hogy a lány nem visel gyűrűt, tehát még egy meglévő ékszerét sem tudja mintaként elcsenni ehhez.
Azt találta ki, hogy elviszi a párját vásárlás címén a városba, hogy ott váratlanul bevezesse az ékszerboltba gyűrűt választani.
Mit szólnátok ti ehhez?
"OFF Elkepzelhetetlen hogy van olyan ember akinek eszebe se jut az, hogy az emberek ujja, mint ahogy a laba, fule, magassaga stb kulonbozo mereteu..."
Ezen kissé én is meglepődtem, ugyanakkora annyira rá vall, hogy a részletekbe bele sem gondol, köztük ebbe sem.
Megnéztem volna az arcát, mikor egymaga betéved az ékszerboltba, hogy ő eljegyzési gyűrűt szeretne, mire az eladó megkérdi: mekkorát? Ő meg pislog nagyokat, hogy miért, az számít? :D
Engem az nem érdekel, mit mond más. Ha ez fontos lenne, akkor nyilván az lenne a legnagyobb problémám, mekkora gyémánt lesz a gyűrűben.
Nem az eljegyzés miatt lenne ciki a csaj reakciója, alapból ki kíván magának olyan helyzetet, ahol egy olyan ember előtt van kiszolgáltatott helyzetben, akit nem kedvel?
De tegnap elég világos célzásokat tettem a csajra, a boltra, és hogy biztos az életben nem tenném be oda a lábam. Szerintem változtatott a terven, oda biztos nem visz.
Pontosan minden úgy volt, ahogy azt sejtettem. Ma megtörtént az eljegyzés. :)
A nadrágvásárlással eredetileg pont azt akarta, amit sejtettem: boltban méretet vetetni az ujjamról. Mivel segítettem neki a méretben, végül ez a terv változtatásra került a részéről, egyedül intézte a gyűrű beszerzését. Hirtelen már nem volt sürgős ruhaboltba menni pénteken. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!