Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy rengeteg nő meg van őrülve azért, hogy mikor jegyzik már el?

Figyelt kérdés

Sorra olvasom vagy már az századik kérdést, hogy: Mikor jegyez már el a párom? Vagy nem is akar eljegyezni?

Nem értem, hogy ezek a nők hova sietnek, de komolyan.:-)

És nem egy olyan van, ahol még csak 2-3 éve annak együtt.

Nem tudom, hogy ez miért ilyen tragédia, ha az embert még 2 év után nem jegyzik el. Az én környezetemben is rengeteg eljegyzés volt, de emiatt nem bolondultam meg és nem erőszakoltam ki a páromtól, hogy jegyezzen el.

Ez lett volna a legnagyobb hiba tőlem.

Tudom lehet, hogy most páran azt mondják, hogy könnyen beszélek, mert én már el vagyok jegyezve, de mi is már több, mint 3 éve voltunk együtt mikor ez történt és én 1x nem kattogtam rajta és nem kérdeztem a páromat arról, hogy mikor akar végre eljegyezni. 2011 Szilveszterkor Ő magától mondta, hogy 2012-ben szeretne eljegyezni.

Már akkor is nekem is jó pár ismerősömet eljegyezték, de mégsem bolondultam meg én sem, hogy most nekem is minél hamarabb megkérjék a kezem, mert lemaradok valamiről.

Meg bennem nem voltak kételyek, ismerem a párom és tudtam, hogy házasság párti és éreztem, hogy úgyis egymás mellett fogunk kikötni és előbb utóbb megkéri a kezem és összeházasodunk. Tehát nem értem, hogy a párok az együtt töltött évek alatt nem beszélgetnek a házasságról, gyerekvállalásról egymással nyíltan?

Mert ha nem akkor utána jön a nagy pofára esés, hogy a pasi mégsem azt akarja, amit ők.

Mik a vélemények?

2014. márc. 7. 09:01
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
94%

Az eredeti kérdésre válaszolva: 2 éve élek együtt a párommal. már kicsit több, de mindegy. Én 25 éves leszek idén, ő 29. És igen én is szeretném, mert ha nem egyezik a cél, akkor ne húzzuk az időt. Miért nem beszélek erről nyíltan? Mert nem igazán szokás, továbbá tény, nem tudom a megoldást a nem és a halogatós válaszokra. Még van időm, majd ha nem lesz rákérdezek, addig reménykedem egy romantikus lánykérésben.

Szerinted 2 év kevés idő? Talán. De tegyük fel, hogy egy lány 30 alatt szeretne szülni. Ha holnap megkéri a kezem, kb 1 esetleg 2 év a házasság, ez ugye anyagiaktól is függ. Bumm máris 26-27 éves vagyok. Tegyük fel, hogy nem úgy tervezem az életem, hogy a nászéjszakán rögtön gyerekcsinálásba kezdünk, mert szeretnék kicsit házasként kettesben élni a férjemmel 1-2 évig mondjuk. Hopp máris 29 vagyok. Na most akkor ez az a forgatókönyv, hogy holnap megkér.

Ha mondjuk 2 év múlva kér meg 26 évesen 27-28 leszek mire össze is házasodunk és akkor a házas életemet már kezdhetem is a gyerek projekttel, vagy 30 fölött szülöm az elsőt... na most akkor lehet azon vitatkozni, hogy hány év a nem sok. És akkor most azt vettem alapul, hogy mindkettőnk makk egészséges és jön a gyerek, mint az inter city. No mindegy mindenki máshogy gondolja, én így. És én nem vagyok 100%-ig boldog élettársként az én szememben ez egy alacsonyabb státusz. Szerencsés aki másképp gondolja, de nem szekálom ezzel a páromat egyébként.

2014. márc. 9. 18:51
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

"De tegyük fel, hogy egy lány 30 alatt szeretne szülni. Ha holnap megkéri a kezem, kb 1 esetleg 2 év a házasság, ez ugye anyagiaktól is függ. Bumm máris 26-27 éves vagyok"

Na, akkor még pont 3-4 éved van szülni, mi is a probléma? Hova kell sietni?

2014. márc. 9. 19:22
 43/45 anonim ***** válasza:
U.i.: a házasság előtt nem éltek együtt, vagy az miért különlegesebb, mint a házasság előtt tartó együttélés?
2014. márc. 9. 19:23
 44/45 anonim ***** válasza:
Igen de ez az a forgatókönyv, hogy holnap megkér, ez nem túl valószínű, ahogy elnézem. És igen ekkor lenne 3-4 évem, ebből ugye durván egy év hogy összejöjjön és ki is hordjam, és ez nagyon pozitív hozzáállás. Hogy miért szeretnék házasként együtt élni kettesben a férjemmel? Hát ezt nem tudnám megmagyarázni, így érzem, most ezen kár lenne vitatkozni.
2014. márc. 11. 20:04
 45/45 Korkin ***** válasza:
90%

Kedves Utolsó !

Nem is kell ezt megmagyarázni, h miért szeretnél 2esben a férjeddel együtt élni..csak mert jó dolog az. A mézes heteken "újra" belé szeretni aztán pár hónapig romantikázni, mielőtt belekezdtek a lázas babaprojektbe :) Én abszolút megértem és osztom a véleményedet.

És h minek sietni? Sztem ez nem sietség, ahol ennyi idős kapcsolatban már ilyenekre vágysz. Normális dolog, fiatalabb nem leszel azt pedig sajnos senki sem tudja h ki meddig él... (persze nem ebből kell kiindulni) De az élet rövid és én is azt mondom, h használjuk ki, élvezzük ki minden percét! Tehát ha te szeretnéd ennyi idő után épp a menyasszonyságot aztán pedig a friss házasok (csak 2esben)dolgot kiélvezni..megértem!

Viszont nem gondolom azt h beszélned kellene a pároddal. Hisz te is tudod, már elmondta h házasság párti és h majd elvesz..innentől kezdve csak a téma erőltetése, feszegetése lenne minden kérdésed/kommented ezzel kapcsolatban. Sajnos nekünk nőknek marad ez a patt helyzet. El kell fogadni h mi vagyunk a passzív fél, akinek a várakozás jut..

2014. márc. 31. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!