Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy rengeteg nő meg van őrülve azért, hogy mikor jegyzik már el?

Figyelt kérdés

Sorra olvasom vagy már az századik kérdést, hogy: Mikor jegyez már el a párom? Vagy nem is akar eljegyezni?

Nem értem, hogy ezek a nők hova sietnek, de komolyan.:-)

És nem egy olyan van, ahol még csak 2-3 éve annak együtt.

Nem tudom, hogy ez miért ilyen tragédia, ha az embert még 2 év után nem jegyzik el. Az én környezetemben is rengeteg eljegyzés volt, de emiatt nem bolondultam meg és nem erőszakoltam ki a páromtól, hogy jegyezzen el.

Ez lett volna a legnagyobb hiba tőlem.

Tudom lehet, hogy most páran azt mondják, hogy könnyen beszélek, mert én már el vagyok jegyezve, de mi is már több, mint 3 éve voltunk együtt mikor ez történt és én 1x nem kattogtam rajta és nem kérdeztem a páromat arról, hogy mikor akar végre eljegyezni. 2011 Szilveszterkor Ő magától mondta, hogy 2012-ben szeretne eljegyezni.

Már akkor is nekem is jó pár ismerősömet eljegyezték, de mégsem bolondultam meg én sem, hogy most nekem is minél hamarabb megkérjék a kezem, mert lemaradok valamiről.

Meg bennem nem voltak kételyek, ismerem a párom és tudtam, hogy házasság párti és éreztem, hogy úgyis egymás mellett fogunk kikötni és előbb utóbb megkéri a kezem és összeházasodunk. Tehát nem értem, hogy a párok az együtt töltött évek alatt nem beszélgetnek a házasságról, gyerekvállalásról egymással nyíltan?

Mert ha nem akkor utána jön a nagy pofára esés, hogy a pasi mégsem azt akarja, amit ők.

Mik a vélemények?

2014. márc. 7. 09:01
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
29%
Nem nem elpazarolt. Mert azzal volt akit szeretett. A sitten az lenne de akit szeret azzal nem elpazarolt. S ha szereti akkor akkor is szeretheti és teljes lehet az élete ha nincs házasság csak együtt élnek! Vagy ha nem veszi el akkor nem szereti? Az meg nem szerelem. Ha boldog harmonikus a kapcsolat akkor mindegy kellene hogy legyen. Lehet összetartozni így is, és lehet gyűlölni papír mellett is. Nem ezen múlik. Rohadtul nem.
2014. márc. 7. 09:44
 22/45 anonim ***** válasza:
22%
És mielőtt azt hinnéd hogy házasság ellenes vagyok, vagy eljegyzésellenes, közlöm nem! Volt eljegyzés, megkértem a párom kezét. Magamtól, úgy h nem nyaggatott! De előtte és utánna sem változott semmi. A bizalom a szerelem stb... Mert ha az nincs előtte egy gyűrű nem fog változtatni ezen semmit! Szétmennek. Ha minden ok, az gyűrű nélkül is ok.
2014. márc. 7. 09:48
 23/45 anonim ***** válasza:
25%
Ha azzal vagy akit szeretsz, akkor még a rossz percek sem elpazaroltak. Hidd el. Inkább örülj annak, hogy vele vagy, legyetek boldogok, mert lehet másnapra végetér minden. Egyik pillanatról a másikra. Reggel csókkal váltok el, és soha többé nem látod viszont.
2014. márc. 7. 09:52
 24/45 anonim ***** válasza:
16%

40 éves vagyok, boldog párkapcsolatban élek és egyáltalán nem érdekel sem az eljegyzés, sem a házasság. Szerintem semmin nem változtatna. Tudom, hogy a párom anélkül is szeret és velem tervezi leélni az életét.

Amúgy meg én sem értem ezt a nagy őrültetet.

2014. márc. 7. 09:53
 25/45 A kérdező kommentje:

De itt arról van szó, hogy már mondjuk 30x éves vagy és már évek óta együtt vagy valakivel, akit te az igazinak tartasz, de nem akar elköteleződni irántad, mert nem házasságpárti stb. Te meg ott vagy, hogy még gyerek sincsen és ugye ketyeg a biológiai órád. Oké, boldog vagy ideig óráig, de utána nem hinném, hogy az lennél, ha látnád, hogy a párod nem azt szeretné amit Te, akkor meg így nincs értelme folytatni. Én arra értem, hogy elpazarolt idő, ha az egyik fél nem mondja el őszintén a másiknak, hogy nem akar gyereket, házasságot és csak éveken keresztül elodáz és kimagyarázza, a nő szerencsétlen meg beveszi és időt ad neki.

Én erre gondoltam. Okés, szakítasz és a szép emlékekre emlékszel, de az is eszedbe juthat, hogy emiatt az életedből elvettek x évet és most itt vagy egyedül x évesen. És akkor ha úgy vesszük ez nekem elpazarolt idő lenne, mert amíg benne vagy egy ilyen kapcsolatban, lehet közben már rád talál az igazi.

2014. márc. 7. 10:00
 26/45 A kérdező kommentje:
Szóval én itt arra értettem, ha az igények, célok nem egyeznek.
2014. márc. 7. 10:04
 27/45 anonim ***** válasza:
46%

Köszönöm a lepontozást. Nem tudom mért baj az ha vki nem erőszakolja ki, és csak 4,5 év után lesznek jegyesek. Vkiknek nagyon böki a csőrét más boldogsága...

Am köszönöm a jókívánságot Kérdező. :)

2014. márc. 7. 10:11
 28/45 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi mindenki le lett pontozva :)
2014. márc. 7. 10:13
 29/45 A kérdező kommentje:
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.:-) Úgysem tud az ember olyat írni, ami mindenkinek tetszik és nem is kell, mert mindenkinek más a véleménye, nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén.:-)
2014. márc. 7. 10:15
 30/45 anonim ***** válasza:
95%

mindenki le lett pontozva:D

még az a válaszom is, amikor egy itteni létező sztorit mondtam el:)

én is elpazaroltnak érzem amúgy ha közös célok nélkül vannak együtt s erről nem tudnak, nem azért mert nem jók azok az évek, hanem azért mert sajnos az életünk nagyon véges, hamar kifut az ember az időből.. ha most 5-76 évet együtt vagyok valakivel, aki pl sosem akar gyereket, úgy hogy én igen, és ezt nem kommunikáljuk le, akkor hamis boldog évekről beszélünk ráadásul , akkor 5-6 év múlva pl én már majdnem 30 leszek, a velem korabeli, "normális" jóképű pasik majdnem mind foglaltak lesznek... ha eg idő után mégis talál az ember valakit, akkor már nem mer igazán kockáztatni, még kell pár év hogy az a kapcsolat is eljusson egy olyan szintre, hogy család, házasság stb (persze az ember már elég korán letisztázza egy megégetés után a helyzetet

pikk-pakk 32-33 éves az ember..

úgy, hogy én speciel sosem terveztem 30 felett szülni, tök mindegy miért, nem és kész..

2014. márc. 7. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!