Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy rengeteg nő meg van őrülve azért, hogy mikor jegyzik már el?

Figyelt kérdés

Sorra olvasom vagy már az századik kérdést, hogy: Mikor jegyez már el a párom? Vagy nem is akar eljegyezni?

Nem értem, hogy ezek a nők hova sietnek, de komolyan.:-)

És nem egy olyan van, ahol még csak 2-3 éve annak együtt.

Nem tudom, hogy ez miért ilyen tragédia, ha az embert még 2 év után nem jegyzik el. Az én környezetemben is rengeteg eljegyzés volt, de emiatt nem bolondultam meg és nem erőszakoltam ki a páromtól, hogy jegyezzen el.

Ez lett volna a legnagyobb hiba tőlem.

Tudom lehet, hogy most páran azt mondják, hogy könnyen beszélek, mert én már el vagyok jegyezve, de mi is már több, mint 3 éve voltunk együtt mikor ez történt és én 1x nem kattogtam rajta és nem kérdeztem a páromat arról, hogy mikor akar végre eljegyezni. 2011 Szilveszterkor Ő magától mondta, hogy 2012-ben szeretne eljegyezni.

Már akkor is nekem is jó pár ismerősömet eljegyezték, de mégsem bolondultam meg én sem, hogy most nekem is minél hamarabb megkérjék a kezem, mert lemaradok valamiről.

Meg bennem nem voltak kételyek, ismerem a párom és tudtam, hogy házasság párti és éreztem, hogy úgyis egymás mellett fogunk kikötni és előbb utóbb megkéri a kezem és összeházasodunk. Tehát nem értem, hogy a párok az együtt töltött évek alatt nem beszélgetnek a házasságról, gyerekvállalásról egymással nyíltan?

Mert ha nem akkor utána jön a nagy pofára esés, hogy a pasi mégsem azt akarja, amit ők.

Mik a vélemények?

2014. márc. 7. 09:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 5 év után jutott először eszembe. A férjemnek még akkor sem. Nem tipródtam hónapokig, hanem megkérdeztem hogy mit gondol a dologról hogy képzeli. Megbeszéltük.

Szóval én meg azt nem értem hogy miért nem mernek beszélni róla? Mindig azt mondják hogy nem akarják kierőszakolni. De egy jó kapcsolatban miért ne lehetne a nőnek szóba hozni. Akkor azt mondta férjem hogy ő nem gondolkozik eljegyzésen. Ha akkor nem beszéljük meg valószínű még ma sem lennék a felesége és csak várnék csak várnék, egyre jobban távolodnék, gyűlne bennem.

2014. márc. 7. 09:20
 12/45 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es igazad van, szerintem is 1x komolyan le kell ülni ezekről beszélni. De csak 1x! Mert szerintem ha többször van már ilyen beszélgetés, akkor a pasi úgy érezheti, hogy most ki akarja a nő erőszakolni és siettetni akarja. Ha nékünk bármi probléma felmerül, én mindig azonnal leülök a párommal megbeszélni, de szerintem a nők egy része talán nem meri ezt nagyon komolyan megbeszélni, mert talán félnek attól,hogy a pasi azt mondja, hogy nem akarja eljegyezni, elvenni őket. Szóval a visszautasítástól félnek, mert úgy vannak vele, hogy ha 2-3 év után nem jegyzett el, akkror már biztos nem is akar.
2014. márc. 7. 09:25
 13/45 anonim ***** válasza:
39%

Nem érdekel mások magánélete, sőt semmi közöm hozzá! Se jobb se rosszabb nem lesz nekem ha valamit így vagy úgy oldanak meg maguknak. Pl eljegyzés.

Mi a szarnak kellene nekem ezen gondolkodni? Majd ők megoldják ahogy nekik jólesik. Ha bejön akkor ok, ha nem akkor pedig aszerint folytatják.

Nagyon tudom utálni a mások dolgával foglalkozó, fontoskodó senkiháziakat.

2014. márc. 7. 09:25
 14/45 anonim ***** válasza:
74%

E igaz kérdező..

De sajnos nem mindenki gondolkodik így...

Pl igaz nem relevánsak a gyakorin tapasztaltak, de volt itt olyan férfi, aki azon kiakadt, hogy a barátnője miért akar beszélgetni (!) 6 (!)év után a szándékokról...

Nem nyaggatta, csak szerettet volna beszélni róla, és ezt ő kikérte magának majd ő (!) eldönti, hogy mikor és akar-e valamit, őt ne kérdezgessék..ne zsarolják..

/ kiderült hogy természetesen erről szó sem volt, csak a férfi nem akart erről beszélni, így mindent kiforgatott, ezért érezte zsarolásnak. Mivel nem tudott és nem akart válaszolni..

Amúgy ő szakítottak is...

De ilyen is van nem kevés,

Bár az ilyen pasik párjait sm tudom megérteni.. Hogy ha nem beszelünk róla akkor megoldódik?

2014. márc. 7. 09:26
 15/45 A kérdező kommentje:

Szerintem sokan a szőnyeg alá söprik a problémákat és úgy gondolják, majd idővel megoldódik. De ha a másikban nincs meg a szándék az eljegyzésre, akkor ezt még jó sokáig várhatják, hogy megoldódjon.

És igen, ha ez nem felel meg valamelyik félnek, akkor sajnos ki kell szállni a kapcsolatból.

Mert ha ilyen alapvető igényekben nem egyezik két ember, hogy házasság vagy csak élettársi kapcsolat, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövője szerintem.

2014. márc. 7. 09:29
 16/45 A kérdező kommentje:

De az sem semmi, hogy a nő 6 év után akart a pasival beszélni arról, hogy mi legyen? Eddig várt a nő?

Mert akkor szegénynek ezek elpazarolt évek voltak az a férfi mellett. Vagy az is lehet, hogy a nő már előbb is felhozta csak a pasi mindig hárított, aztán gondolom várt pár évet, hátha változnak a dolgok. De ha valaki nagyon nem akar megállapodni, akkor szerintem arra később is kicsi az esély, hogy azt mondja, hogy mégis házasodni szeretne.

2014. márc. 7. 09:32
 17/45 anonim ***** válasza:
40%
Milyen elpazarolt évek? Te hülye vagy kérdező. Nincsenek elpazarolt évek, akkor sem ha a vége szakítás valami miatt. Nem csak a rosszat kellene látni. Ha addig jó volt, miafszért lenne elpazarolt. Annyira nevetséges hogy ennyire okoskodsz mások életébe. Tedd helyre a magadét, azzal törődj inkább.
2014. márc. 7. 09:36
 18/45 anonim ***** válasza:
24%

Mi 8 év után házasodtunk de ez idő alatt egyszer nem említettem neki ezt..ne kellett erről beszélni tudtam hogy házsaságpárti ha el akar venni majd szól....pedig én pont olyan vagyok aki mindent kikommunikál magából és ezt elvárom páromtól is...

Mondjuk nekünk közrejátszott az is hogy a gólyatáborban jöttünk össze első 1-2 évet éltem buliztam,majd erősödött a kapcsolatunk ,4 év után mutattam be otthon de csak 6 év után költöztünk össze....

Majd gyorsan bepótoltunk mindent tavaly aug eljegyzés, ő rögtön esküvőt is akart én azért szerveztem volna :) így augban esküvő októberben már terhes voltam...szóval most a babát várjuk...

Szóval én nem értek azzal egyet ha az első pár évben nincs esküvő akkor nem is lesz, vagy később már kierőszakolás lenne...Szerintem a hosszú jegyesség sokkal nagyobb jel a bajra.

2014. márc. 7. 09:39
 19/45 anonim ***** válasza:
71%

Így volt.. Cak ekkor már nem hagyott mismásolást a férfi részéről...

Plusz tudta hogy milyen a pasi, de tenyegazt gitte hogy enyi idő utan eljut odáig (legalábbis ez jött le)

És meg a pasi képes volt azt írni, hogy amúgy ő el akarta venni, és családot is akart, de a nő rontott el mindent, azzal, hogy megkérdezte... Nem találom a kérdéset, mert mar évekkel ezelőtti..

Persze biztosan ez sem általános ;-)

20/45 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es azért írtam elpazaroltnak, mert ha a nő már meg szeretne állapodni egy férfi mellett, mert számára Ő az igazi, de kiderül, hogy a pasi nem akarja elvenni és stb.

Szerinted akkor ezek nem elpazarolt évek?!

Mert akkor nem tudom, hogy mi...

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!