Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, hogy rengeteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy rengeteg nő meg van őrülve azért, hogy mikor jegyzik már el?

Figyelt kérdés

Sorra olvasom vagy már az századik kérdést, hogy: Mikor jegyez már el a párom? Vagy nem is akar eljegyezni?

Nem értem, hogy ezek a nők hova sietnek, de komolyan.:-)

És nem egy olyan van, ahol még csak 2-3 éve annak együtt.

Nem tudom, hogy ez miért ilyen tragédia, ha az embert még 2 év után nem jegyzik el. Az én környezetemben is rengeteg eljegyzés volt, de emiatt nem bolondultam meg és nem erőszakoltam ki a páromtól, hogy jegyezzen el.

Ez lett volna a legnagyobb hiba tőlem.

Tudom lehet, hogy most páran azt mondják, hogy könnyen beszélek, mert én már el vagyok jegyezve, de mi is már több, mint 3 éve voltunk együtt mikor ez történt és én 1x nem kattogtam rajta és nem kérdeztem a páromat arról, hogy mikor akar végre eljegyezni. 2011 Szilveszterkor Ő magától mondta, hogy 2012-ben szeretne eljegyezni.

Már akkor is nekem is jó pár ismerősömet eljegyezték, de mégsem bolondultam meg én sem, hogy most nekem is minél hamarabb megkérjék a kezem, mert lemaradok valamiről.

Meg bennem nem voltak kételyek, ismerem a párom és tudtam, hogy házasság párti és éreztem, hogy úgyis egymás mellett fogunk kikötni és előbb utóbb megkéri a kezem és összeházasodunk. Tehát nem értem, hogy a párok az együtt töltött évek alatt nem beszélgetnek a házasságról, gyerekvállalásról egymással nyíltan?

Mert ha nem akkor utána jön a nagy pofára esés, hogy a pasi mégsem azt akarja, amit ők.

Mik a vélemények?

2014. márc. 7. 09:01
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Kedves 30-as, igen én is így vélekedem ezekről.

A nőknek több szempontból is nehezebb, nem lehet egy nőt örökké megvárakoztatni, mert egy pasi oké, hogy tud 50-60-70 évesen is gyereket csinálni, de a nő meg addigra régen kifut az időből, hogy szülni tudjon.

Szóval azért a pasikban is lehetne annyi, ha tényleg nem akarják azt a bizonyos nőt elvenni meg gyereket tőle, akkor álljon a nő elé,mondja el neki őszintén, hogy legalább ne rabolják egymás idejét. De ugye a férfiak csak kis része teszi meg ezt, mert rengeteg pasi probléma kerülő. Egész egyszerűen utálják azt, ha probléma van és várják, hogy magától megoldódik majd (legalábbis én ezt tapasztaltam). Meg ugye azért az is ott van, hogy van egy biztos kapcsolat, szex, aki főz rá stb. Most nem azt mondom, hogy a pasi mondjuk nem szereti a nőt, csak kényelmesek a pasik és hamar hozzászoknak a jóhoz.

2014. márc. 7. 10:38
 32/45 anonim ***** válasza:
47%
MOst igazából te ugyanez vagy, idejöttél pattogni, hogy jaj miért ilyenek a nők BEZZEG ÉN EL VAGYOK JEGYEZVE BIBIBIB!!!
2014. márc. 7. 12:21
 33/45 A kérdező kommentje:
Kedves 32-es nyugodtan kikapcsolhatod a Caps Lock-ot, mert anélkül is látom mit írsz, nem kell számítógépen keresztül ordítani. :D Vagy szólj és adok neked egy Xana-ot, talán az segít. :)
2014. márc. 7. 12:38
 34/45 A kérdező kommentje:
*Xanax
2014. márc. 7. 12:39
 35/45 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem ez a nőknek önigazolás, meg villogás, hogy bezzeg engem eljegyeztek. Pedig normális kapcsolatban azért tisztázni kell, ki mit akar kb mikor. És nyilván nagy lépés az eljegyzés(legalábbis azoknál, akik utána tényleg meg is akarnak esküdni, nem csak mutogatni)de ezzel nem lehet bebiztosítani egy kapcsolatot. Mi 1,5 éve vagyunk együtt, elég gyakran feljön ez a téma. Igyekszünk megteremteni a feltételeit, 2 de maximum 4 éven belül házasodunk. Úgyhogy ráér az eljegyzés, nem ez a bizonyítéka a szerelemnek:)
2014. márc. 7. 14:55
 36/45 anonim ***** válasza:
60%

Van sok olyan, akiknél tényleg hiszti az egész és nincs is tartalom mögötte, csak minél előbb villogni akar a kis gyűrűjével.

Engem mondjuk ez a része nem érdekel, viszont 30 alatt szeretném még szülni (az első gyereket) és ahhoz házasságban szeretnék élni. Szerintem ilyen esetben nem hiszti, mert fontos cél van mögötte. Viszont optimálisabb, ha a pár hamar tisztázza az ezzel kapcsolatos szándékait, mert itt nincs nagyon kompromisszum. Vagy van házasság vagy nincs. Vagy van gyerek vagy nincs.

2014. márc. 7. 15:44
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

Általában az olyan nők, akik az eljegyzésen vergődnek többnyire értéktelen fruskák, megfelelő végzettség nélkül, a munkaerőpiacon képtelenek érvényesülni, mindemellé általában még primitívek és műveletlenek is - és az ebből kifolyólag kialakuló kisebbségi képzetüket igyekszenek orvosolni azzal, hogy érdemként vagy kitüntetésként fogják fel azt, ha valaki párkapcsolati viszonylatban legalább igényt tart rájuk.

Na most ennek az eljegyzés, majd házasság egy olyan formája, amit a közösség elé lehet tárni, ezzel "bizonyítva" a külvilágnak, hogy ők mégiscsak értékes emberek (legalábbis egy személynek a világon).

Amikor ez az esemény 1-2 év járogatás után nem látszik még bekövetkezni, akkor jellemzően pánikba esnek, és kétségek között vergődve jönnek a gyakorira picsogni arról, hogy az ő párjuk ugyan miért nem akarja velük rózsaszín ködös mámorban leélni az életét és rögtön babócákat is gyártani ennek megkoronázásra, ha annyira szeremesek egymásba.

Magyarán: az önigazolást keresik ebben az eseményben, ezért sírnak utána.

2014. márc. 7. 18:36
 38/45 anonim ***** válasza:
9%
35-ös vagyok....most komolyan ennyire felháborító a válaszom? az utána következők is kb ezt írták le
2014. márc. 7. 21:58
 39/45 anonim ***** válasza:
36%

Én felpontoztalak.

De mint láthattad, valami önigazolást kereső magára ismert a válaszainkban, és lenyomott mindenkit a bánatban. Ez a baj csak, hogy az ilyenektől hemzseg ez az oldal, és ész nélkül nyomogatják a pirosat, mert épp úgy esik jól..

2014. márc. 7. 22:14
 40/45 anonim ***** válasza:
27%

én rettegek hogy megkérdezik tőlem, én tuti nemet mondanék a mostani páromnak

szerintem a korombeliek sem készek még erre

24/L kitudja ki hogy miért csinálja de annyira felelőtlenek a véleményem szerint mert úgyis válás lesz a vége megcsalás hasonlók

2014. márc. 7. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!