Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom miert nem akar eljegyezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miert nem akar eljegyezni?

Figyelt kérdés

egy veletlen beszelgetes soran megtudtam,hogy nem tervezi.csak kesobbre.az idoka az volt hogy ido kell neki. Nem az bant hogy nem keri meg a kezem,az indoka.az az ido,mégis mire kell?

Ertelmes gondolatokat varok. koszonom

2014. febr. 10. 09:30
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
koszonom a tippet :)
2014. febr. 11. 08:43
 52/55 anonim ***** válasza:
Írod, hogy párod nagyon rendes, odaadó, stb. Nem lehet, hogy ahhoz kell neki az idő, hogy meg tudja tervezni az egészet? Idő kell ahhoz is, hogy elmenjen kiválasztani a gyűrűt, és hogy meglepetés is legyen legalább valamennyire. Mi is beszéltünk róla, hogy kb. mikor fog megkérni, ehhez képest még eltelt majdnem 7 hónap, mire megkért. Én már nagyon vártam, de azt akartam, hogy úgy, és akkor kérjen meg, ahogyan ő szeretne:)
2014. febr. 27. 13:51
 53/55 anonim ***** válasza:

Érdekes, én nem is akarnám tudni. Én nem is hoznám szóba, csak ha már úgy érezném, hogy tényleg ő az az illető akivel le szeretném élni az életem és együtt lennénk jó ideje és minden biztos lenne körülöttünk, tehát lenne egy kialakult, stabil életünk, ami nagyjából előrejelzi azt, hogy nem fog bekövetkezni hatalmas változás és eljött az ideje a dolognak. Én akkor közölném a párommal, hogy részemről döntöttem, örökké vele szeretnék lenni és örülnék, ha minden egyes nap egymás mellett ébredhetnénk - vagy valami ilyesmi. De ezt csak úgy egyfajta vallomásként közölném, nem várnék érte semmit.

A gyűrűről nem is szeretnék tudni, meg arról sem, hogy mikorra tervezi, számomra az legyen meglepetés. Akkor tegye, amikor valóban úgy érzi.

Én nem tudnám elképzelni, hogy előre meg legyen tervezve, mert akkor már nem meglepetés. Szerintem annak úgy már semmi értelme. Mondjuk számomra nem annyira fontos a házasság, bár ha már tényleg elköteleződtünk, akkor szerintem jó ha van valami kisebb ceremónia és ugye a gyűrűk, hogy mégis legyen valami kézzelfogható jele is vagy nem tudom.

Nem szemrehányásként, de én tényleg nem tudom, mit csinálnék, ha így előre meg lenne mondva, hogy majd lesz eljegyzés, de valamikor x hónap múlva. Számomra hatalmas csalódás lenne, elveszne az egésznek a varázsa. Én egyáltalán nem vagyok konzervatív típus (biszex is vagyok, szóval ha életem párja nő lenne, akkor őt valószínűleg én jegyezném el), de az én véleményem szerint ez a férfi dolga, az ő feladata megszervezni az egészet és meglepni vele a hölgyet. Szerintem az már olyan semmilyen, amikor még az is be van jelentve, hogy "jövő hónapban megyek a gyűrűért"...

Na mindegy. Veled mi a helyzet, kérdező? Sikerült azóta megbékélned a helyzettel, jó a kapcsolat köztetek, esetleg már meg is történt a lánykérés?

2014. febr. 28. 08:05
 54/55 A kérdező kommentje:

kapcsolatunk rendben van,szeressuk egymast,el vagyunk egyutt. ez evben meglesz a lanykeres,de mkor, nem tudom. Es mar nem is szeretnem tudni,legyen meglepi. :) varok turelmesen, mert szeretem.

Koszonom a hozza szolasokat

2014. febr. 28. 14:01
 55/55 anonim ***** válasza:
Na elvett mar?
2016. jan. 19. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!