Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom miert nem akar eljegyezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miert nem akar eljegyezni?

Figyelt kérdés

egy veletlen beszelgetes soran megtudtam,hogy nem tervezi.csak kesobbre.az idoka az volt hogy ido kell neki. Nem az bant hogy nem keri meg a kezem,az indoka.az az ido,mégis mire kell?

Ertelmes gondolatokat varok. koszonom

2014. febr. 10. 09:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
71%

Ja.... Most olvasom csak, hogy már gyereketek is van.

Akkor nem értem ő miért halogatja.

De azt sem értem, hogy neked miért olyan sürgős, ha eddig nem volt sürgős, ha még gyereket is mertél vele vállalni házasságkötés nélkül...

Én azt javaslom, hogy "relax!"..., ne vesszetek ezen össze, hagyd a csudába, majd eljegyez, amikor eljegyez, jobb a békesség!

2014. febr. 10. 12:15
 32/55 anonim ***** válasza:
40%

Tőle várd az értelmes gondolatokat.

Mi honnan tudhatjuk, hogy mi jár a párod fejében?

2014. febr. 10. 12:20
 33/55 A kérdező kommentje:
azt hiszem igazad van.jobb a bekesseg,majd eljon a mi idonk is. Koszonom mindenkinek
2014. febr. 10. 12:20
 34/55 anonim ***** válasza:
8%

Jegyezd el te őt!

Manapság már bármi megtörténhet. :-))

2014. febr. 10. 12:21
 35/55 A kérdező kommentje:
hehe. poennak jol nezne ki,de fura helyzet lenne,nem? :)
2014. febr. 10. 12:23
 36/55 anonim ***** válasza:
60%
"A kérdező kommentje:egyutt elunk kapcsulatunk elejetol." Csak eddig jutottam. Vszinüleg értelmesebb párra vár.
2014. febr. 10. 12:39
 37/55 anonim ***** válasza:
65%

"de most vagy 3-4 honappal kerne meg a kezem,mi kulonbseg van."

Ezt tőled is kérdezhetjük, hogy mi különbség van? Miért fáj neked az, hogy majd csak októberben lesz valami?

2014. febr. 10. 12:45
 38/55 anonim ***** válasza:

Biztos van valami oka, hogy húzza-halasztja...

De ezt neked kellene vele megbeszélned, mert mi most csak találgatni tudunk mi lehet a dolgok mögött.

Szerintem meg siettetni semmi értelme, ha majd úgy gondolja Ő is, akkor biztos meg fogja kérni a kezed. Nálunk mondjuk ez annyira természetesen zajlott, mert a párom vetette fel egyszer, hogy szeretné megkérni a kezem, szóval nem tudom, hogy a Te párod várakozása mögött mi állhat. Hozzáteszem mi fiatalok voltunk és semmink sem volt, ez volt kicsit több, mint 1 éve, de most sem állunk sokkal jobban, de tudom, hogy majd ketten megoldjuk, a lényeg úgyis, hogy nagyon szeretjük egymást. :) Szerintem mindenképpen várd ki az októbert. :) Sok boldogságot!!

2014. febr. 10. 14:25
 39/55 A kérdező kommentje:
koszonom szepen
2014. febr. 10. 15:32
 40/55 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi ideje vagytok együtt?
2014. febr. 10. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!