Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a baratom meg 8 ev utan se akar eljegyezni?
Nagyon jol megvagyunk,egyutt elunk,kozosek a szamlak,ugy elunk,mint a hazasok.Ha rakerdek,a valasz,mindig az,hogy-nem tudom.
Tisztaba vagyok vele,hogy semmi nem valtozna,de nobol vagyok,es mi vagyunk a gyuru utan.Ferfiak valaszat is varom.
Engem azért nem vett el nagyon hosszan, mert az anyjával kellett volna hétvégén együtt takarítani és főzni egy napon át, én meg nem voltam hajlandó, aztán 8 év után végül már nem volt lényeg.
Én akkor is és most is idiótaságnak tartom, hogy mi is együtt éltünk évekig, nem csaltuk meg egymást és nem volt hajlandó házasságot kötni a mamája miatt, mert azt nem szolgáltam eléggé.
Hát most sem fogom...
Én sem jegyeztem el a páromat, aztán ő ezt megunta és vége lett a kapcsolatunknak. Pedig, papírtól, gyűrűtől függetlenül is imádtam őt, de ebben az egy dologban valahogy nem tudtunk megegyezni. Nyolc év után külön is váltunk, ő pedig ne sokkal utána férjhez ment máshoz.
Azóta is bánom, hogy nem jegyeztem el és vettem feleségül. Egy kincset veszítetem el.
21:42-es,
Igen, értem, hogy arra gondolt, azért kérdeztem, hogy hány nője van a barátjának...
A gyűrű (és a házasság) az elköteleződés szándékát bizonyítja. A barátod nem akarja véglegesen elkötelezni magát, legalábbis veled nem. Ha mást mond, hazudik.
A barátnőmmel is kb. 8 éve játssza ezt a pasija. Gusztustalan. Mert ha ő egy jobbra vár, engedje el a nőt, aki viszont öregszik, mert 40 évesen azért mégse lehet szülni.
Tényleg... gyerek kérdéshez hogy áll? Hány éves vagy?
Igazság szerint minél előbb új életet kezdesz, nélküle, annál nagyobb esélyed van új párt találni. 35 körül már szinte lehetetlen, vagy csak nagy mázlival lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!