Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miert van az, hogy a baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy a baratom meg 8 ev utan se akar eljegyezni?

Figyelt kérdés

Nagyon jol megvagyunk,egyutt elunk,kozosek a szamlak,ugy elunk,mint a hazasok.Ha rakerdek,a valasz,mindig az,hogy-nem tudom.

Tisztaba vagyok vele,hogy semmi nem valtozna,de nobol vagyok,es mi vagyunk a gyuru utan.Ferfiak valaszat is varom.

2010. júl. 22. 21:35
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

En 30 leszek iden,o 28.Gyereket majd szeretne,ahogy en is,de most kulfoldon vagyunk,probaljuk megalapozni a jovonket.Egyepkent a batyja gyerekei,a mi keresztgyerekeink,imadjuk oket.

Ezert nem tudnam ott hagyni,amiert nem jegyez el,mint irtam,nagyon jol megvagyunk.

2010. júl. 22. 22:40
 12/30 anonim ***** válasza:
67%
nem akar azért "annyira" komoly elkötelezettséget. így könnyen ki tud lépni a kapcsolatból ha úgy adódik, ezért nem akar házasodni. valószínű nem gondolja úgy hogy te vagy az igazi.
2010. júl. 22. 22:52
 13/30 anonim ***** válasza:
55%
Nem lehet, hogy rossz tapasztalatai vannak? A párom bátyja is sok éve együtt van a barátnőjével és csodálatos pár, és a lány nagyon szeretne már eljegyzést. Rákérdeztem a srácnál, miért nem kéri meg. Tudod, mit mondott? Hogy a családjukban gyakorlatilag mindenki elvált, és egyszerűen nem tud hinni a dologban. Nem tudná úgy kimondani az igent, hogy közben ne jusson ez eszébe. Az meg úgy nem őszinte.
2010. júl. 23. 09:13
 14/30 Hajna88 ***** válasza:
67%

Szia!

Van egy fiú ismerősöm,aki 9éve van együtt a párjával,és nem akarja megkérni a kezét. Egyszerű a válasz (sajnos szomorú) nem veled akarja leélni az életét,vagy csak egyszerűen ehhez még nem érzi magát felnőttnek. Egy másik pár,akiket ismerek,7év után összeházasodtak,mert a lány nagyon szerette volna. Szerintem mondanom sem kell...de 4hónap múlva beadták a válópert.:( Nem szabad semmit sem siettetni. Én 9hónap után lettem menyasszony,esküvőre még nem tudtunk félretenni,de a babprojektbe is belekezdtünk egy éve. És mi nem vagyunk még 3X-esek. Én 22,a párom 24... Ez elhatározás kérdése... Ha ő nincs kész rá,akkor ne feszegesd a témát. Ami jó így is,az jó is marad.:) Szerintem várd meg amíg ő hozakodik elő vele.:) Addig is fel a fejjel. És sok Boldogságot!!! Szia.

2010. júl. 24. 19:48
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy neki a nincs nála jobb tipúsu barátnő,de ha jön a jobb,téged lepttint őt meg elveszi,de addig is van egy háztartási gépzete otthon.
2010. aug. 1. 00:27
 16/30 tibo61 válasza:
68%
Szerintem nem kellene erőltetni a dolgot. A környezetemben élő párok közül, akik már régóta együtt éltek (5 év felett) és összeházasodtak, a többség egy éven belül elvált. Persze van ellenpélda is, de kevés.Ha a kapcsolatotok így is jól működik, akkor csak jogilag van jelentősége a házasságnak. Viszont ha Te mindenképpen gyűrűt és bodogító igent akarsz, akkor nem valószínű hogy ebben a kapcsolatban fogod megtalálni a hosszú boldog házaséletet. A párod valószínűleg tudja hogy mit szeretnél, tehát Ő nem akarja, akkor pedig kár erőltetni.
2010. aug. 1. 11:29
 17/30 anonim ***** válasza:

A "nem tudom" miatt én is úgy gondolom, hogy nem veled akarja leélni az életét.

Ha őszintén megindokolná, az sokat segítene.

Mi is 7 éve vagyunk együtt, és már megbeszéltük, hogy hülyeségnek tartjuk ezt a házasulósdit, a lényeg, hogy imádjuk egymást és megbízunk a másikban. A házasságot felesleges hajcihőnek gondoljuk. Tesómék is ugyanígy vannak vagy 9 éve, már van gyerkőc is. Tehát így is lehet komolyan élni, az semmit nem jelent, ha nem akar házasodni. Ha ismered, akkor tudnod, vagy érezned kéne, hogy miért nem akar, miközben te meg igen. Kicsit úgy érzem, hogy nem nagyon vagytok egy hullámhosszon.

24L

2010. aug. 1. 12:09
 18/30 anonim válasza:
0%
Az esküvő olyan ünnepség amivel hivatalosan bejelentitek hogy együtt éltek és hogy közösen akartok családot alapítani.Jó lehet hogy szép,meg jó meg tetszik.De ez egy nagy felhajtás és sokba is kerül.
2010. aug. 1. 22:53
 19/30 Száraj válasza:
74%

Azon nem gondolkodtatok még el, hogy ha "ez csak egy papír" miért olyan nehéz valakinek elszánnia magát egy házasságra?..

Pont ez a lényeg. Ez nem csak egy papír, sokkal komolyabb dolog, de ezt csak az éli át, aki már házas.

Az együttélést én egyáltalán nem támogatom házasság előtt, mert én úgy gondolom, hogy vagy csak ő az igazi és nincs más, vagy nem ő az igazi... Éppen ezért kár előtte kipróbálni, hogy milyen lenne... Vagy minden problémát együtt élünk meg és együtt jövünk is ki belőle, ugyanígy az örömökkel is, vagy még várunk vele(a házassággal). A házasság arra sarkallja az embert, hogy ha adódik valami probléma akkor azt minden áron próbálja megjavítani. De az együtt élésben nincsen az, hogy minden áron, mert ott van a levegőben, hogy ha valami "nagy" probléma jön, akkor inkább szakítok...Persze senki ne higgye azt, hogy bárkit is elítélnék azok közül akik együtt élnek, csak nekem más a véleményem.

2010. aug. 2. 12:21
 20/30 anonim ***** válasza:
Utolsó téged jól férke neveltek,hol ismernék meg egymást a nászéjszakán,ha nem élnek együtt a házasság előtt.lakva ismerszik a másik meg kitudja milyen az ágyban,az ilyenből lesz két gyerek meg válóper ,én az együttélés híve vagyok,nincs kötelezettség,ha nem megy továbbléphetünk ha meg megy lesz esküvő.
2010. aug. 2. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!