Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrűvel kell pontosan eljegyezni valakit? Nyár végén szeretném eljegyezni a barátnőmet, de annyi mindent hallottam és nem igazán tudom kitől megkérdezni. Többi lent.
Nem biztos, hogy így van, de én így tudom: eljegyzés előtt "elkéred az apjától". Egy gyűrűt veszel, általában ez köves gyűrű, vagy egyéb, nem karika.
Karikagyűrűt meg majd ketten együtt vesztek az esküvő előtt. Tehát neked egy, neki 2 gyűrűje lesz.
Remélem, nem mondtam hülyeséget.
1 gyűrűt kell venned, ami lesz a kísérő gyűrű a lánynak. Majd együtt megveszitek a másik 2 karika gyűrűt, az lesz az a gyűrű amit majd az esküvőn átkerül a jobb gyűrűs ujjra.
Nálunk úgy volt, hogy amikor megkérte a párom a kezem nem volt gyűrű, hanem utána mentünk együtt megvenni. Nem merte megvenni egyedül a gyűrűt, mert félt, hogy kicsi, vagy nagy lesz. Meg, hogy majd passzoljon a karika gyűrűhöz is, mert azért azt is szem előtt kell tartani.
Sok boldogságot!
21 éves menyasszony.
Előző vagyok!
Annyit még hozzátennék, hogy mikor amikor megkérte a kezem azon a héten lett csak kész a karika gyűrűnk (csináltattuk) majd rá egy napra eljött a párom és Apának elmondta, hogy szeretné megkérni a lányuk kezét (engem) s majd ők gratuláltak.
A hivatalos eljegyzés augusztusban lesz, egy vacsora keretein belül.
Egy rozsdás kulcskarika is megteszi!:)
Legalább is én annak is ugyan úgy örültem volna!:)
Igen lehet kísérő gyűrű ami köves és csak a lánynak van!
De nálunk például a párom is szeretett volna hordani gyűrűt így ő 2 karikát vett!Apukáméktól kikért,aztán megkérte a kezemet!:)
A gyűrű mindegy milyen lényegében,mert mondom ha igent mond egy nő akkor az igent mond a rozsdás kulcskarikára is!:) de egyébként az ezüstön át a titániumig mostanában mindent vesznek eljegyzésre is és esküvőre is!Pénztárca és ízlés függvénye!De egy ékszerboltban úgy is segít az eladó hogy mi a "divat"!:)
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!