Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar eljegyezni?
Ma 3 éve,hogy a párommal együtt vagyok! Én 19 ő 21 éves! Én már nagyon szeretnék eljegyzést,az esküvő ráérne de eljegyzést már nagyon szeretnék! Ő viszont valamitől fél..! Mondtam már neki,hogy úgy szeretném,ha eljegyezne ,de ő mindig tereli a témát vagy csak annyit mond,hogy majd....!
Lehet,hogy még fiatalok vagyunk, és azért tart tőle vagy én nem tudom! :( Szerintetek mi lehet az oka???????
Valami miatt nem akar elköteleződni még ezen a "szinten" sem.
További terveiről veled kapcsoltban szokott egyébként beszélni?
Egyébként a fiúk nem kapkodják el, ő még tényleg fiatal, és a manapság meg még inkább.
Gondolom benne van a pakliban nála, hogy ő még "élni" szeretne minden fajta kötöttség ebben akadály lenne.
Hat nagyon jol teszi a srac, ne is kotelezze el magat, meg csak 21 eves, ne legyen hulye!
Te meg 19 evesen nem tudom miert akarsz MAR ilyesmit. Nagyon felsz hogy elkesel latom.
Ebben a korban meg sokat valtozik az ember, eljegyzessel SEM kell foglalkozni.
Nem ertem miert nem akarod elvezni a fiatalsagod, miert nem akarod elni boldogan a szabadsagod.
A hazassagban mar kezdodik a sok felolosseg, gondok, fasulas, szurkeseg, unalom.
Minek ezt valasztani? Ha te annyira ragazkodsz hozza, csinald, de a baratoddal szakits, hagyd beken, elje az eletet ugy ahogy kivanja. Te meg vagj vele a mokuskerekbe.
26 eves egyedulallo lany
Nekem az a véleményem, hogy csak akkor érdemes eljegyzést tartani,ha a következő nyáron már meg van a lagzi. Aki képes 4-5évig is pusztán menyasszonyi státuszban lenni,annak nem érdemes..(vagy azt biztos nem is venné el soha a barátja,csak már annyit lett rágva a füle,hogy legyen eljegyzés,h végül belement... )
Ha van közös otthonotok,minimum 1 albérlet, és dolgoztok,vagy nemsokára dolgozni fogtok 100%-ra,akkor érdemes eljegyzést tartani,persze ha jövőre esküvő is lesz.De a legfontosabb, hogy ezt a fiúnak kell éreznie elsősorban, hogy elakar-e egyáltalán téged jegyezni....
Én ezek után képtelen lennék együtt lenni vele,hiába szeretem és amúgy hiába tökéletes pasi, ha annyit tudott kinyögni hogy majd.
Az nem jut eszedbe, hogy ha majd megkéri a kezed,akkor nem önszántából fogja megkérni,hanem azért,mert már emlegetted neki? Nekem ez olyan őszintétlen lenne,tök sz*rul lennék az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!