Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miert nem akar eljegyezni?
egy veletlen beszelgetes soran megtudtam,hogy nem tervezi.csak kesobbre.az idoka az volt hogy ido kell neki. Nem az bant hogy nem keri meg a kezem,az indoka.az az ido,mégis mire kell?
Ertelmes gondolatokat varok. koszonom
Nem veled képzeli el a jövőjét és kész. Az idő kell, az kamu.
Ha valaki szeret, akkor azt érzi, és tudja hogy mit akar.
Az én férjemnek 1 hónap járás kellett. Ennyi idő után kérte meg a kezem. Másfél év után házasodtunk.
Nem mondom azt, hogy ez mindenkinél beválik. Csak azt, hogy ilyen is van. Nem olvastam el a válaszokat, hogy ne befolyásoljon, tehát azt sem tudom mióta vagytok együtt. De ha pl 2 évnél régebben, akkor én elgondolkodnék, hogy mit akarsz még ettől a pasitól. Már ha neked fontos a házasság, és nem akarod elpocsékolni a fiatalságod olyanra, aki csak kifogásokat keres, és ezzel elvesz éveket az életedből.
utolso valaszolo
tudod nem minden ferfi egyforma,aki szetkur mindenkit,nincs lo,jo a szamar. Hat nem. Ba nagyon koszonom a negativumokat,itt minden ember rosszakaro.parom abba a kategoriaba tartozik aki mindent megad a masiknak,szereti,tiszteli,beccsuli,mellette all joban rosszban,nem szik,nem ver not es meg sorolhatnam. Ritka odaado ferfi.
Szerintem nem rosszakarók, csak így gondolják (biztos van rá okuk). Te írtál ki kérdést, ilyenkor ez van, érkeznek olyan válaszok is, amik az embernek nem tetszenek, amiket kizártnak tart.
Ők ezt a forgatókönyvet látják, te pedig majd megtudod, hogy végül milyen lesz igazából (hiszen a te párod, a te életed).
A gyerek, és annak a tudatában, hogy ő hozta fel a nősülést én már nem gondolom, hogy csak hitegetne, valószínűleg elvesz előbb-utóbb. De ezt nem lehet biztosra mondani, majd elválik mi lesz a dologból.
Ha annyira odaadó lenne és annyira szeretne, elárulom drága, hogy már rég elvett volna feleségül. És nem te kuncsorognál érte. DE nem tette. És ennek oka volt. Az, hogy nem szeret eléggé ahhoz hogy ténylegesen elköteleződjön.
És még mielőtt az jönne, a gyerekkel sem tudtad őt megfogni. Mert ha majd megunja a vinnyogásodat , plusz lesz másik nője is, akkor elhagy gyerekkel és anélkül is. A válás már macerásabb egy kicsit, szóval az esküvőt már nem vállalja be...te meg elhiszed a kifogásait, és nem veszed észre, hogy nem akar téged elvenni.
Én is parázok néha, hogy addig lesz velem a párom, míg fiatal vagyok... aztán keres egy fiatalabb/okosabb mittudoménmilyen lányt... dehát ez is benne van a pakliban.
Ne aggódj, a házasság sem ment meg ettől senkit, hogy ez ne fordulhasson elő :D
Úgyhogy nyugalom, és optimizmus. :D
A jövőre amúgysincs biztosíték. Az a biztos, ami most van. Vagy még az sem xD
Amúgy, pár silány, mégis segítő tippem van erre a fajta "önbizalomhiányra" illetve "erősebb kapcsolatot szeretnék" parára: kezdj el sportolni, de komolyan. Adj magadra , legyél csinos, dolgozz magadon, magadért, hogy magadnak tetssz... egyrészt jó móka, másrészt leköt. Valamint egy két év múlva hálás leszel magadnak, és büszke leszel magadra azért , akivé lettél.
Mutasd csak meg, hogy jó csaj vagy te magadtól is, és viháncolva elvagy házasság nélkül. :D
Bár, én nem vágyom kimondottan házasságra (7 éve élünk együtt) de most fogok belekezdeni a projektbe. Sok sikert neked is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!