Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miert nem akar eljegyezni?
egy veletlen beszelgetes soran megtudtam,hogy nem tervezi.csak kesobbre.az idoka az volt hogy ido kell neki. Nem az bant hogy nem keri meg a kezem,az indoka.az az ido,mégis mire kell?
Ertelmes gondolatokat varok. koszonom
Az eljegyzés az valamiféle garancia? Azt jelenti, h utána már nem mehettek szét? Ha elvesz, akkor meg nem lehet elválni? Nézz körül!
Én ezt nem értem. 17 éve élek eljegyzés és házasság nélkül tökéletes boldogságban. Nem ez számít inkább?!
en szeretnek ferjhez menni.es o is szerene megnosulni jovore. Mit nem lehet megerteni emberek? csak mert nem ertem az idos reszt?
komolyan mondom erthetelen es bekepzelt piszkalodo emberek vannak itt.
každý človek ísť do piči.
Utolsoval ertek egyet!
Szeretem a Parom, Ő is engem es az hogy nem hazasodtunk ossze nem erdekel... Tulajdonkepp semmin nem mulik, de az en boldogsagom ez nem hatarozza meg!
Szeretem az eletunket, Őt a mai napig a Fiunk szamunkra egy igazi kincs es aki a hasamban novekszik egy igazi csoda!
Osszebujva alszunk el a mai napig fel evente egyszer ugatunk ossze... mindennap elmondja, hogy szeret, igyekszik boldogga tenni, ha eljon mellettem mogottem olyan nincs hogy ne erjen hozzam!
Nekem mar nem lenne semmire se bizonyitek egy gyuru!
Lehet en vagyok tul szentimentalis, de nekem tobbet ervha bizonyit, mintha gyurut huz az ujjamra
Kerdezo!
Meg lehet tamadni a valaszadokat, de se a korotokat se a kapcsolatotok korat nem merted leirni! Annyit valaszoltal, hogy elso perctol egyutt eltek...
Ez semmi info... Ha fel eve vagytok egyutt es alig vagytok 20 evesek mit varsz? :)
De meg 1 ev utan is...
Orulj ha boldogok vagytok es ne taposs ki belole egy lanykerest! O lepje meg, ha ugy erzi mert hamar a zaciban vegzik a gyuruk...
Ha oktoberben erzi ugy akkor oktober lesz! Ha 2 ev mulva akkor 2 ev mulva
Akkor meg sajnos tudatosulnia kell hogy van aki nehezen szanja ra magat!
Lehet meg sose gondolt ra mert igy is megfelel neki, es most hogy szoba kerult fejbe vagta a felismeres, hogy erre neked szukseged lenne! Egy normalisabb par gyurut ha 20-30 ezrenkent sporol is ki akkor siman oktober kornyeke lenne! De meg a december is jogos! 300 kornyeken vannak szep tartos massziv gyuruk amibe mar azert jut egy-egy picike ko is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!