Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak az én párom ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én párom ilyen?

Figyelt kérdés
lassan 4 éve leszünk együtt.. néha néha szóbajött az eljegyzés és ö szerinte nem az kötne minket össze hanem a szerelem.. ez való igaz de szerintem a gyűrű meg a házasság jobban felvállaljuk egymást nem?!! volt hogy hülyeségböl rákérdeztem, hogy mit szólnál hozzá ha megkérném a kezed? mire Ő neeem majd ha ott tartok megkérem én a tiédet!! de viszont pár napja mondta, hogy nem venne gyürüt mert elhagynám stb... pedig mindig elmondja h velem akarja leélni az életét meg babót is szeretnénk... meg ha megkérné akkor még mennyit kéne rá várnom? :( kihisztizni meg nem akarom!!! mindig szeretem odaado vagyok mindig meglepem valamivel de semmi...
2013. nov. 21. 13:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Nincs nekünk olyan hosszú szemünk, Miquel.

A legtöbb kérdésnél csak találgatunk, próbálgatunk.

2013. nov. 27. 20:49
 42/43 A kérdező kommentje:
mi mást láttál??? tán, hogy megcsal van valaki más neki??? ezt nem hinném, mert csak itthon ül!!! néha néha mozdul csak ki a haverjaival focizni, meg érezteti velem, hogy csak én vagyok neki érzem a szavaiban, hogy nem kell neki más , meg mostanában jóval többször mutatja ki ezt, hogy fontos vagyok neki :)
2013. nov. 28. 12:20
 43/43 anonim ***** válasza:

Nem, megcsalásra nem gondoltam, csak arra, hogy ő nagyon jól elvan ebben a köztes állapotban. Együtt vagytok,, megkap mindent anélkül, hogy saját magán kívül valakiért/valakikért felelősséget kellene vállalnia.

De, mondom, örülök, hogy tévedtem.

2013. nov. 28. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!