Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen?
(Mellékes, hogy elég kiábrándító dolog, ha valakinek nincsenek céljai és inkább csak sodródik az árral.)
Ilyen emberrel nem lehet hosszú távra tervezni. Ez itt ki is derül, mivel ő nem képes tervezni.
Továbbra is azt mondom, beszéld meg vele és addig nyaggasd míg ad egy épkézláb választ.
Ha mást nem, akkor konkrét kérdésekkel. Nálam ez korábban bevált.
Miután nem ment az, hogy "hogy képzeled el a jövődet?", utána feltettem a kérdést, hogy "velem tervezed a jövődet? Látsz esélyt arra, hogy ebből bármi komoly legyen?". Ezutóbbi kérdések alól már nem lehet kibújni. Erre csak igen, és nem válasz létezik. A "nem tudom" pedig egyenlő a nem válasszal.
Bizony néha, ha másképp nem megy, akkor sarokba kell szorítani a másik felet.
Nem csak a te párod ilyen, az exem is ilyen volt. 5 évig bírtam, hogy az összeköltözésnél megragadtunk, aztán meguntam és léptem.
Egyébként nagyon érdekes, mert nem sokkal utánam lett egy új barátnője, akivel valószínűleg sokkal jobban összeillenek, mert őt egy éven belül eljegyezte. Nálam meg ment a vetítés, hogy rossz családi példa, blabla. Frászt. Egyszerűen nem én voltam az élete párja.
A mostani párommal még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de már látszik, hogy mi is sokkal dinamikusabban haladunk, összeköltöztünk és gyakori téma a jövő, amiben engem határozottan mint feleségét lát.
Nem lesz ettől valaki rossz, egyszerűen meg kell találni azt az embert, akivel tényleg összeillik.
"szerintem minden szerelmes nő vágyik az esküvőre...És nem a papír miatt,hanem a fehér ruha,öröm miatt... A nőnek kell egy ilyen alkalom az életben....Hogy egy napra hercegnő lehessen :)"
Hű, de komoly ok ez egy házasságra... Ne égesd már a női nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!