Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak az én párom ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én párom ilyen?

Figyelt kérdés
lassan 4 éve leszünk együtt.. néha néha szóbajött az eljegyzés és ö szerinte nem az kötne minket össze hanem a szerelem.. ez való igaz de szerintem a gyűrű meg a házasság jobban felvállaljuk egymást nem?!! volt hogy hülyeségböl rákérdeztem, hogy mit szólnál hozzá ha megkérném a kezed? mire Ő neeem majd ha ott tartok megkérem én a tiédet!! de viszont pár napja mondta, hogy nem venne gyürüt mert elhagynám stb... pedig mindig elmondja h velem akarja leélni az életét meg babót is szeretnénk... meg ha megkérné akkor még mennyit kéne rá várnom? :( kihisztizni meg nem akarom!!! mindig szeretem odaado vagyok mindig meglepem valamivel de semmi...
2013. nov. 21. 13:15
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
:( :( :(
2013. nov. 21. 15:54
 32/43 Je Veux ***** válasza:
100%

(Mellékes, hogy elég kiábrándító dolog, ha valakinek nincsenek céljai és inkább csak sodródik az árral.)

Ilyen emberrel nem lehet hosszú távra tervezni. Ez itt ki is derül, mivel ő nem képes tervezni.

Továbbra is azt mondom, beszéld meg vele és addig nyaggasd míg ad egy épkézláb választ.

Ha mást nem, akkor konkrét kérdésekkel. Nálam ez korábban bevált.

Miután nem ment az, hogy "hogy képzeled el a jövődet?", utána feltettem a kérdést, hogy "velem tervezed a jövődet? Látsz esélyt arra, hogy ebből bármi komoly legyen?". Ezutóbbi kérdések alól már nem lehet kibújni. Erre csak igen, és nem válasz létezik. A "nem tudom" pedig egyenlő a nem válasszal.

Bizony néha, ha másképp nem megy, akkor sarokba kell szorítani a másik felet.

2013. nov. 21. 16:15
 33/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! További kellemesen eltelő estét :)
2013. nov. 21. 16:22
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem akar elvenni, de ez nem baj, csak tisztázni kell. jobb most tisztán kilépni az egészből, mint később utálkozva, mert te nem vagy boldog, ez lejön. Beszélj vele, és ha nem egyeznek a nézőpontok hagyni kell egymást, különben csúnya vége lesz.
2013. nov. 21. 16:31
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a te párod ilyen, az exem is ilyen volt. 5 évig bírtam, hogy az összeköltözésnél megragadtunk, aztán meguntam és léptem.

Egyébként nagyon érdekes, mert nem sokkal utánam lett egy új barátnője, akivel valószínűleg sokkal jobban összeillenek, mert őt egy éven belül eljegyezte. Nálam meg ment a vetítés, hogy rossz családi példa, blabla. Frászt. Egyszerűen nem én voltam az élete párja.

A mostani párommal még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de már látszik, hogy mi is sokkal dinamikusabban haladunk, összeköltöztünk és gyakori téma a jövő, amiben engem határozottan mint feleségét lát.

Nem lesz ettől valaki rossz, egyszerűen meg kell találni azt az embert, akivel tényleg összeillik.

2013. nov. 21. 23:33
 36/43 anonim ***** válasza:
41%
Ne is mond... Nálam ugyanez van,akivel voltam,vagyok...valahogy ez a téma sosem aktuális akkor... Előző párommal 4év után mentünk szét . (Ő szakított ) Egyből szinte szakítás után lett nője,a munkatársa...Kb 2 hétig voltak együtt...Persze később megbánta a szakítást,hogy mennyire hülye volt,kb még 2évig (persze nem folyamatosan ) próbálkozott , de nekem közbe lett valakim . Neki elvileg nem volt addig senkije... (persze gondolom csak komoly nem),mondogatta hogy nem tudná elképzelni mással a jövőjét ,stb... De nem bizonyított semmit,így a szavak már nem értek nekem semmit... 4év alatt nem nagyon foglalkozott ezzel a témával,mostmár ugye 27éves,gondolom elkezdett pánikba esni,hogy már itt az ideje,lett egy nője,egy hónap után teherbe esett a nő,és el is jegyezte....Azért elgondolkoztam hogy nálam 4év alatt nem jutott eszébe...Pedig ő volt nekem a mindenem... Mostani párommal 3évesek leszünk nemsokára,de itt sem igazán téma ez a dolog.... Bár ő még babát is csak kb 5év múlva szeretne,mondtam neki akkor nemhiszem hogy együttleszünk.... :D Erre persze csak nézett :D Én 2-3 év múlva szeretném az elsőt.... Amúgy egyértelmű hogy szeretnéd,szerintem minden szerelmes nő vágyik az esküvőre...És nem a papír miatt,hanem a fehér ruha,öröm miatt... A nőnek kell egy ilyen alkalom az életben....Hogy egy napra hercegnő lehessen :)
2013. nov. 22. 11:24
 37/43 anonim ***** válasza:
30%

"szerintem minden szerelmes nő vágyik az esküvőre...És nem a papír miatt,hanem a fehér ruha,öröm miatt... A nőnek kell egy ilyen alkalom az életben....Hogy egy napra hercegnő lehessen :)"

Hű, de komoly ok ez egy házasságra... Ne égesd már a női nemet.

2013. nov. 23. 02:58
 38/43 anonim ***** válasza:
Miért ha nagy a szerelem ,és úgy érzik egymással akarják leélni az életük , az nem ok rá ? Akkor mi az ok rá,semmi??Te is biztos egy házasságellenes valaki lehetsz....
2013. nov. 23. 09:08
 39/43 A kérdező kommentje:
megbeszéltük dolgokat :) s mondta, hogy Ő is gondolkodott róla de minek mondja, nem elég ha lovagiasan egyszer csak letérdel majd elém s felteszi a kérdést? :) és kijelentette a szemembe mondva, hogy igen, komoly terveim vannak veled a jővővel kapcsolatban, szeretne gyereket akár már most is tervbe hozhatjuk :)
2013. nov. 25. 13:01
 40/43 anonim ***** válasza:
Gratula. Örülök, hogy megoldódott. Bevallom, mást láttam ebben a szituban.
2013. nov. 27. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!