Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És miért nem elég neked az ha veled akarja leélni az életét?lepd meg azzal nem nyaggatod vegyen el.Nem leszel attól se több se kevesebb.
2013. nov. 21. 13:19
Ezt a mondatot nem igazán értem, hogy " nem venne gyürüt mert elhagynám"...miért hagynád el? Vagy mi? Te a lány vagy vagy a fiú? Bocsi, de nekem nem teljesen egyértelmű a dolog.
2013. nov. 21. 13:20
NEm akarlak megsérteni, de az írásod alapján nem vagy te még érett se a házasságra, se a babó (brrr) vállalására.
2013. nov. 21. 13:23
Nem akar házasodni. Ennyi. Van, aki nem házasságpárti.
2013. nov. 21. 13:23
4 év után szerintem nyugodtan kérdezd meg, hogy mi a véleménye a házasságról. Szeretne-e elvenni de csak később? Vagy egyáltalán nem akar házasságot?
Kommunikáció!!!
27/n
2013. nov. 21. 13:24
"neeem majd ha ott tartok"
- laaassúú egy fickó. Szerintem teljesen helyes, ha nem némán vááársz, hanem 4 év után kijelented: Szeretném, ha összeházasodnánk, és gyerekünk lenne.
2013. nov. 21. 13:28
Mindenki màskèpp kèpzeli el, nincs ezzel baj amèg egyeznek e jövőkèpek. Èn a hagyomànyos felàllàst tartottam szàmomraa megfelelőbbnek biztos em vàlaltam volna gyereket hàzassàg előtt de nem hàzasodtam volna együttèlès nèlkül èn ilyen vagyok, szerencsère a pàrom is így gondolkodott. Szedintem minden megoldàs tökèletes ha mind a kèt fèl azt èrzi jónak, de olyan esetben mint nàlatok is jobb megbeszèlni, megvitatni mit is vàrtok el egymàstól,na jövőtől mert ez erős konfliktus közèppont. Ha megbeszèled vele, az mèg nem kiharcolàs csak tisztàzàs...
2013. nov. 21. 13:30
Ez attól is függ,hogy hány évesek vagytok.....
2013. nov. 21. 13:31
Ez a férfi téged sosem fog elvenni. Szerintem ideje lenne lezárnod, mert csak üres semmittevés ésd időtöltés ez a pasi. Ezzel neked saját családod nem lesz.
2013. nov. 21. 13:34
Bizonyára nem cak a te párod ilyen..
4 éves kapcsolat esteén jogosan merül fel részedről a házasság iránti igény, ez teljesen reális.
Általában 4 év alatt elég jól meg lehet ismertni a másikat, ahhoz, hogy az ember el tudja dönteni, szeretne-e házasságot közös gyereket.
Fontos, hogy tisztában lkegyetek egymás elképzeléseivel, igényeivel, vágyaival.
Hány évesek vagytok? Ha már nem vagytok tizenévesek, akkor életkor szemponjából is jöhet a házasság. Én a helyedvben rákérdeznék arra, hogy egész pontosan milyen akadálya van a házasságnak.. Ha a párod mellébeszél és elutasítóan reagál, akkor vélhetően NEM akar elvenni. Ebben az esetben én szakítanék.
2013. nov. 21. 13:41
Kapcsolódó kérdések: