Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha tulzoan feltekeny a parom? Es ezek utan kepbe kerul egy harmadik?
A parommal 2 eve vagyok egyutt, elejetol kezdve folyton feltekeny mindenre, mindenkire. Ez mindig is gond volt, es mindig igergette hogy megvaltozik (probalta is, bar nem volt 100%os az eredmeny).
Mindezek ellenere hosszu tavra terveztunk, egyutt elunk, kozos jovokep stb. Nagyon nagyon rendes fiu.
Februartol uj munkahelyem van, eleg jo munkatarsi korrel, es folyton egyutt kavezgatunk. Ez persze nala kemeny indulatokat keltett, es folyton feltekeny volt az egyik konkret munkatarsamra. Es onnantol kezdve ez ment, hogy miert mesz ilyen csinosan dolgozni, miert sminkeled magad stb. Es a munkatars mindig, minden nap szoba kerult. A munkatars meg kozben szep nagy bociszemekkel bamult engem minden nap a munkahelyen (szoval valamit sejthetett a parom, halvanyan ismerik is egymast, van kozos barati kor is). Engem viszont nem erdekelt a masik srac, hiszen en a paromat szeretem, viszont minden nap arra menni haza, hogy attol kell felni hogy ma milyen napja volt a pasimnak eleg lelekrombolo is. Ugyhogy ez igy ment bo 2 honapig mig ra nem jottem, hogy jobban elvezem a srac tarsasagat kavezaskor, mint a stresszt hogy milyen hangulatban lesz a parom.
Mult het szerdan leultem a paromal es elmondtam neki, hogy boldogtalan vagyok es hogy most mar tetszik a masik srac is es hogy nagy a baj. A parom sirt, megigert mindent, hogy megvaltozik, es el is hiszem neki mert ilyennek ismerem. Viszont eleg sok erzes kiurult belolem addigra.
Penteken elmentem a barataimmal szorakozni, de mivel a stressz miatt semmit nem ettem mar 3 napja ezert a pia 3x-os erovel hatott ram, es ott volt a masik srac is aki 1000-rel tepert, ezert reszeg smarolasba torkolt a dolog.
Masnap hazamentem, elmondtam mindent otthon, mindketten sirtunk, a parom konyorgott hogy ne hagyjam el. Vegeredmenye a hetvegenek, vasarnap este elkoltoztem egy ismeroshoz, at akarok gondolni mindent egyedul, de mielott elvonulok kolostori maganyomba, gondoltam beszelek utoljara a masik sraccal, hogy wtf ez mi volt es mit is akarsz? A srac ramirt 2x vasarnap, de nem valaszoltam neki, nem ment. Tegnap megejtettuk a kavezast, epp hogy leulunk kettesbe, erre megjelenik masik ketto kollega. Egy oraig ucsorogtunk tobbedmagunkkal, mig vegul a srac visszament dolgozni. De a srac viselkedese nagyon baratinak tunt, randiszerunek semmikeppen.
Na ez a szitu, en meg el vagyok veszve. Ez a srac reszerol mi a turo volt? Ha csak egy trofea voltam penteken, minek jott le most kavezni velem?
Mit csinaljak az ex-el? Ot szeretem mint embert, soha nem akarnam megbantani, es tudom hogy megis ezt teszem, es utalom magam erte. De annyi rossz dolog volt a multban, hogy nehezen hiszem el hogy tenyleg megvaltozna... Mindenre es mindenkire feltekeny, ha egyutt vagyunk egy tarsasagban szamara az volna az oke, hogy mellette alljak egesz este, es egyutt legyunk. En meg ilyenkor szeretek mindenkivel beszelgetni kb vetesforgoban, de ha fiura kerul sor, a pasim izzo tekintete figyel minket, es ha egy bizonyos idonel tobbet beszelgetek, hiszti lesz es rengeteg problema. Bar, most megigerte hogy elmegy pszichologushoz, es tudom hogy betartja es komolyan veszi.
Adjatok kerlek tanacsot, eleg rossz borben vagyok :(
1.Hát igen, hány ilyen nőt húztam így meg, mindig ez van, a pasi totál féltékeny, persze a nő részéről megy a duma, h őt nem érdeklem(na persze, azért sminkel meg minden)
Ritka idióták a nők, szegény palikat sajnálom ilyenkor(de csak egy kicsit)
Te is tudod, h csak fel lettél húzva, az új pasinak nem fogsz kelleni, a réginek meg lőttek.
Tudjatok rengeteget agyalok azota hogy ez tortent, hogy miattam feltekeny-e o, es hogy tulajdonkeppen csak arrol van e szo, hogy megerezte hogy nekem esetleg a masik srac fog kelleni es erre reagalt.
De megtalaltam a "piszkozat" email fiokomban egy regi levelet tavaly szeptemberrol, amit a paromnak cimeztem (de nem kuldtem vegul el neki), es le irtam benne hogy mit erzek, mennyire elegem van ebbol a rettegesbol, amit akkor erzek ha egy random fiuval beszelgetek (total artatlanul), illetve hogy ha nem jelentkezek be neki munkahelyrol emailben, es nem irok neki egy szep hosszu levelet, akkor hisztirohamot kap, es fasirtban vagyunk 2 hetig mivel biztos nem szeretem..
:(
Te extrovertált vagy, aki az emberek nagyobbik részével kijön, szimpatikusak neked (lehet, hogy csak a férfiak, mert nem vagy barátnős típus, de ez most mindegy), míg a párodnak alacsony az önértékelése és birtokló típus.
Most meg csak azért akarsz a párod felé húzni, mert a másik srác nem ad elég jelet a folytatásra. Ha a párodat szeretnél, nem mentél volna el a másik sráccal kávézni, hogy hátha összejön a dolog.
A barátod szerencsétlen meg hiába megy pszichológushoz, az nem fogja kitörölni belőle, hogy végül mégis félrementél. Ezt nem is tudom, hogy gondoltad. :D Egyszerűen nem illetek össze.
Vagy arra akarsz hivatkozni, mint Ross Rachelnek a Jóbarátokban, mikor lefeküdt a fénymásolós csajjal, hogy: "épp szakításban voltunk"? :D
De ne fogd már a részegségre kérlek, ha utána józanul is elmentetek kávézni a másik sráccal, hogy kiderítsd mit akart tőled. Hát smárolni, mit akart volna... XDXDXD Nagyon jó... Azért mentél, hogy kiderítsd, akar-e veled járni. Ha akart volna, már rég nem lennél a barátod mellett. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!