Féltékeny vagyok még mindig. Mit tegyek ez ellen?
Ennek így kellett lennie. Egyébként mit szeretsz rajta, amikor ő meg képes mással nyíltan hetyegni, és lehet, hogy még azt is sejti, neked ez fáj.
Ne vegyél róluk tudomást, éld az életed, keress mást, lássa, hogy van élet őutána is, az új paliját meg egye meg.
Húú, ez nagyon sz*r érzés...ismerős...
az biztos, hogy ne próbálkozz, az megalázó...lapát, az lapát...nehéz kiheverni, akár évekig is tarthat..
ne tégy olyat, amit megbánnál. próbálj nem rájuk nézni(baromi nehéz)
az, hogy féltékeny vagy, teljesen normális...pár év, és majdnem kihevered..
azt csak opcióként mondom, hogy ne lepődj meg, ha a csajszi egy este csönget, és sírva kéri, hadd aludjon nálad..akkor mi lesz?
Szerintem ha kidobott annak oka volt.Valami hiányzott Neki..Ha valamit nem adtál meg Neki annak is oka van..nem akartad száz százalékosan..
Ha nem akartad száz százalékosan,akkor nem voltál mellette boldog de felhőtlenül!!!!
Ebből mi következik???Közel volt,akkor mentél enyelegni amikor akartad,oda vitted mutogatni ahova akartad,de nem akartad feleségül venni,nem akartál Tőle gyereket,közös házat stb..
Szóval semmi komolyat..
Az önérzetedet bántja hogy nem Te dobtad ki,hanem Ő Téged.
Hát ez nagyon szar,Én is tudom mert exem becsajozott,kidobott,azt hittem megőrülök!!!
De nem azért mert megcsalt,na jó az is bántott,hanem azért MERT NEM ÉN DOBTAM KI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!