Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom meg akarja kérni a kezem, de azt akarja én válasszak gyurut, hogy aztán olyan legyen amit szívesen viselek éveken át. Melyik legyen?
2013. szept. 27. 20:19
1/15 anonim válasza:
Én köveset választanék, nem gyöngyöset. A gyöngy "túl elegáns", furcsán mutat egy sportos ruhához vagy egyszerű utcai viselethez, míg a köves gyűrűk mindenhez mennek. Én ilyen praktikus okokból inkább köveset választanék. :)
2/15 anonim válasza:
az első és a harmadik nagyon szép.szerintem ilyen alkalomra az első a legjobb.De jobb lenne, hogyha Te döntenél, mert neked kell majd viselni...
De ha kérdezel, megint megismétlem, az első a legszebb szerintem!:)
Sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
3/15 anonim válasza:
Karikagyűrűt válassz, ne köveset. Az csak kísérő legyen a karika mellé.
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Ha nekem kéne választani akkor az utolsót választanám.A többi nagyon nem tetszik.Ezt amúgy szerintem neked kell eldöntened,és tudnod,nem nekünk..Te fogod hordani,neked kell h tetsszen ...
8/15 anonim válasza:
nekem személyszerint az első tetszik a legjobban
viszont ha mindhárom tetszik neked egyformán, én a helyedben azt csinálnám, hogy megmutatnám a páromnak, hogy ez a 3 nagyon tetszik, egyformán örülnél bármilyiknek, innentől meg döntsön ő, hogy valami meglepetés is legyen a dologban:)
9/15 anonim válasza:
Én egyiket sem választanám!!! Amit nem árt tudnod, hogy egy gyöngy díszítés gyűrű elsősorban elegáns nőknek állj jól elég cigányosan mutatna egy farmer és mintás pólóban....
10/15 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, még bizsuban sem hordok gyöngyöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!