Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen hordanád, vagy inkább szégyelnéd?
Ezt a kérdést is én írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Nektek tetszene ez a gyűrű??
Szívesen hordanátok? Vagy válasszak inkább másikat??:S
Szia! Nekem nem, ne haragudj, kérlek. Az egyszerűbb mindig több. Persze ez a hölgytől függ. Friss házasok vagyunk, nekünk ezüst van, pici brilliánssal (az enyémben, persze). De ez én vagyok :)
22/L
egyszerű de nagyon szép
(bár én inkább annak vagyok a hiveh kérje meg a kezem gyűrű nélkül,és vegyünk együtt 2 egyforma gyűrűt,ne csak házasságtól legyen mind2nkön gyűrű)
23/N
Szia!
Igaz hogy én nem szeretem az aranyat, de nagyon tetszik ez a gyűrű,egyszerű,gyönyörű.Pont ilyet szeretnék majd.*_*
Rosszul vagyok a giccses gyűrűktől.
Nos!Nekem nem tetszik,de ha úgy érzed hogy a barátnödhöz illik akkor az a lényeg.Amúgy irtam a kérdésedhez is:)
Amúgy ha szeret akkor nem kell ilyenekre gondolni h szégyelné?Jajj tutira örülne még egy sima kis egyszerü olcsóbb darabnak is.Ha meg nem akkor gond van a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!