Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen?
Figyelt kérdés
lassan 4 éve leszünk együtt.. néha néha szóbajött az eljegyzés és ö szerinte nem az kötne minket össze hanem a szerelem.. ez való igaz de szerintem a gyűrű meg a házasság jobban felvállaljuk egymást nem?!! volt hogy hülyeségböl rákérdeztem, hogy mit szólnál hozzá ha megkérném a kezed? mire Ő neeem majd ha ott tartok megkérem én a tiédet!! de viszont pár napja mondta, hogy nem venne gyürüt mert elhagynám stb... pedig mindig elmondja h velem akarja leélni az életét meg babót is szeretnénk... meg ha megkérné akkor még mennyit kéne rá várnom? :( kihisztizni meg nem akarom!!! mindig szeretem odaado vagyok mindig meglepem valamivel de semmi...2013. nov. 21. 13:15
21/43 anonim 

válasza:

4 év után ha nem akar a jövőről beszélgetni, akkor nem is akar veled lenni, nem akar elköteleződni. Ülj le vele, egyeztessetek a jövőt illetően, mert lehet csak az idődet pocsékolod.
22/43 anonim 

válasza:

Mi 8 èv utàn hàzasodtunk de màr az elejenen letisztàztuk hogy hàzzassag pàrtiak vagyunk, csak be kellett fejeznem az egyetemet, akrtunk egy kicsit együtt élni, utànna az esküvőre gyűjtöttünk mrt nem akartünk hosszú jegyességet. Tavaly azeptemberben volt az eljegyzés idén szeptben az esküvő nàszút és màr úgy tűnik úton a baba. Semmiről nem vagy lemaradva de tiaztàznotok muszaly mert ìgy csak fajdalmt okoztok egymàsnak
23/43 A kérdező kommentje:
Ha nem akarna velem lenni akkor nem keresne minden félórában!!! volt rá példa mikor lent voltam vidéken a szüleimnél s félóránként érdeklődöt irántam!!!! de lehet, hogy ez semmi... volt mikor hazajött adott puszit/csókot s ment a számitógéphez játszani... próbálok vele beszélni!!
2013. nov. 21. 14:39
24/43 anonim 

válasza:

A gesztusok,a megszokàsok, ès az egy èletre való elköteleződès teljesen különböző dolgok.
25/43 anonim 

válasza:

csak nyugodtan, kérdező...ne számonkérés legyen, hanem kedvesen mondd el szíved vágyát
26/43 anonim 

válasza:

Én 3 éve vagyunk együtt a párommal, most fogunk összeköltözni. Folyamatosan a terveinkről beszélgetünk. Hogy melyikünk mit szeretne majd csinálni, mert a jelenlegi kényszermunkánkat nem szeretjük. Hogy mikor lesz gyerekünk, és hogy szeretnék összeházasodni. Ezek olyan dolgok, amikről beszélni kell, és nem úgy, hogy "vegyél nekem gyűrűt!" Ha egy férfi terel, az nem gondolkodik komolyan. Miért nem lehet elmondani a céljait? Az én páromnak vannak céljai, megbeszéljük, támogatom, stb. Ahogy nekem is vannak céljaim, azokat is megbeszéljük. És a közös célunk meg az, hogy boldogan éljünk együtt - családként. 26N
27/43 A kérdező kommentje:
Én nem úgy gondoltam , hogy mondom neki, vegyen gyűrűt hanem , hogy elmondjam neki, hogy mit is szeretnék töle!
2013. nov. 21. 15:41
28/43 A kérdező kommentje:
Én is azon agyalok, hogy miért nem akarja elmondani mit szeretne ??? de ha megkérdem akkor azt válaszolja, hogy nincs célom vagy hogy majd hozza az élet :(
2013. nov. 21. 15:43
29/43 A kérdező kommentje:
Úgy érzem , hogy egy helyben megálltunk s nem haladunk semerre sem leült magyarán...
2013. nov. 21. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!