Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan szedjem rá a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk szeretném már hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk, vagyis inkabb hogy hivatalos legyen és osszeházasodjunk. Nekem a baba nem fér bele addig, amíg nem vagyunk házasok. Párom régebben mindig arrol beszélt, hogy én leszek a felesége, de mikor már itt lenne az alkalom elzárkozik elole, azt mondja neki nem fontos az eskuvo. Hogyan szedjem rá mégis?

2013. szept. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
De 21 évesen eltartottként, úgy hogy még igazából nem is akarsz házasodni MINEK az eljegyzés? Ez nem egy státuszszimbólum ám, hogy ért valamit az az x év.
2013. szept. 11. 09:35
 62/63 anonim ***** válasza:
Ez a rászedni valami freudi elszólás? :D
2013. szept. 12. 00:27
 63/63 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen pasim. Már nem vagyunk együtt. Engem is hitegetett, amikor még távol volt a dolog, mondogatta, hogy majd eljegyez, még olyan felelőtlen kijelentései is voltak, hogy "két éven belül eljegyzés". Letelt 2,5 év és rákérdeztem, hogy mit is gondol a dologról. Azt mondta, hogy ez neki nem is fontos (kicsit beszélve vele kiderült, hogy nem nem fontos, hanem nem akarja. Nagy különbség). Hát én padlón voltam teljesen. A végén még ő dobott ki. Szerintem érezte, hogy másra vágyunk és neki volt gáz a helyzet.

Hisztizni nem éri meg, csak elrontod a kapcsolatot, amit valószínűleg jónak érzel, ha szeretnéd, ha házassággá és egy örökké/sokáig tartó kapcsolattá válna.

Egyet tudsz: leülsz vele beszélni. Leülteted és elmondod, hogy komolyan szeretnél vele erről beszélni és neked fontos lenne a házasság. Nincsenek nagy elvárásaid, nem vártál tőle nagy leánykérést, nagy romantikus dolgokat, de ez fontos.

Ha neki egyszerűen csak nem fontos, akkor össze fogtok házasodni. Ha elzárkózik az egész elől, az nem azt jelenti, hogy neki "nem fontos a papír" (ezt szokták mondani), hanem azt, hogy nem akar elvenni. Ha így áll, akkor két dolgot tehetsz, vagy továbbállsz, mert szeretnél házasságot, vagy beletörődsz a jelenlegi állapotba. A házasság nélküli együttélés nem ritka ma és ha ennyire szeretnéd a házasságot, akkor biztosan jól is vagytok. Ettől függetlenül megértem a problémát, én kicsivel később találkoztam a mostani párommal, aki megkérte a kezem és össze fogunk házasodni hamarosan. Nekem fontos volt, elsősorban vallási okokból.

2013. szept. 12. 08:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!