Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan szedjem rá a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjem rá a párom, hogy kérje meg a kezem?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk egyutt, egyutt is élunk szeretném már hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk, vagyis inkabb hogy hivatalos legyen és osszeházasodjunk. Nekem a baba nem fér bele addig, amíg nem vagyunk házasok. Párom régebben mindig arrol beszélt, hogy én leszek a felesége, de mikor már itt lenne az alkalom elzárkozik elole, azt mondja neki nem fontos az eskuvo. Hogyan szedjem rá mégis?

2013. szept. 10. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
én is 15 voltam mikor megismertuk egymást o 18, azota egyutt vagyunk joban rosszban, és soha nem csaltuk meg egymást. szerintetek ez nem elég komoly kapcsolat?
2013. szept. 10. 13:02
 22/63 anonim ***** válasza:
54%

csináltasd fel magad...

Nem vagy 100-as! Szánalmas vagy!

2013. szept. 10. 13:02
 23/63 anonim ***** válasza:
40%

15 évesen már pasiztál? OMG. Tudom, maradi vagyok, de na.

Ő valószínűleg nem úgy képzeli, hogy az első nőjét fogja elvenni, hanem kipróbál mást is - és most nem csak a szexre gondolok.

2013. szept. 10. 13:04
 24/63 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam, hogy nem komoly kapcsolat, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy attól, hogy nem kérte meg a kezed, még szerethet ugyanannyira, mint egy olyan férfi, aki megkéri a párja kezét.
2013. szept. 10. 13:05
 25/63 anonim ***** válasza:
79%

Tehát 21 és 24 évesek vagytok. És el akarod vetetni magad. És nem érted, hogy egy 24 éves pasas miért nem tapsikol ezért örömében.

Öt év múlva tárgyaljuk újra az ügyet.

(az első "szerelmemmel" és is 15 évesen ismerkedtem meg és közel 7 évig voltunk együtt. meg voltam őrülve érte. de mostani fejjel, majd' 15 év távlatából arra gondolok, hogy nagyon, nagyon örülök annak, hogy vége lett és megszabadultam tőle)

26/63 A kérdező kommentje:
de miért vagyok azért szánalmas, mert szeretném, ha a férjem lenne az a férfi akivel már 6 éve szeretjuk egymást? csak szeretném megérteni, hogy most o hirtelen miért nem akarja, mikor eddig minden vágy volt hogy a felesége legyek?
 27/63 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem őt kérdezed?

Drágám, most szépen leülünk, és amíg nem adsz épkézláb magyarázatot, nem megyünk sehová. Megértem, ha nem akarod még, de szeretném tudni hogy mi változott.

2013. szept. 10. 13:08
 28/63 A kérdező kommentje:
az hogy 15 évesen már jártunk nem jelenti azt hogy szexeltunk is, h már erre akarsz kiterni. képzeld 17 éves voltam mikor elvette a szuzességem, neki is én voltam az elso. azt mondta bármeddig képes várni, amíg nem leszek kész rá.
2013. szept. 10. 13:09
 29/63 anonim ***** válasza:

Azért, mert változtok. Ebben az időszakban rengeteget. És simán előfordulhat, hogy nagyon szeret, de MÁST akar.

Előbb utóbb nálad is fel fog merülni az, hogy mást is ki szeretnél próbálni. Vagy az, hogy más vágyaid vannak, mint amit ő ki tud elégíteni.

Ez a természetes.

2013. szept. 10. 13:09
 30/63 anonim ***** válasza:
96%
Tini fejjel, hormonoktól túltengve szerintem kb. mindent megígért volna neked a szerelem nevében...Nem volt még kiforrt férfi, ahogy te sem voltál kiforrt nő, és MOST SEM VAGYTOK AZOK!!!!24 évesen nem akkora csoda, hogy még nem akar házasodni. Épp hogy felnőttetek.
2013. szept. 10. 13:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!