Segítség! Hogy a fenébe szedjem össze magam? Magányos mami vagyok.
1. két pofon magadnak
2. nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők is megvannak és képzeld még boldogok is tudnak/mernek lenni
3. ha nem tetszik változtass - ezen a problémán csak te tudsz segíteni más nem
4. bocsi de ezt a nyafogást nem bírom
én 3 gyerekkel vagyok albiban egyedül és minden nap van nevetés, mosoly, öröm
pedig éppen kijövök a pénzből amit kapok
már régen lejjebb adtam az igényeimből h minden biztosítani tudjak magunknak
h azért néha legyen egy fagyizás vagy strand valami olcsó helyen
igen szegények vagyunk de merünk örülni merünk kreatívak lenni akármiről is van szó
nem szégyenkezem ha másoktól kapok ruhát játékot egyebet
wáááá annyira nem szeretem ha nyafog valaki mikor csak rajta áll a változás !!!!
3-as kívánom, hogy úgy alakuljon az életed ahogy szeretnéd, aztán ha mégsem majd gondolkodj el egy kicsit és legyél szerényebb.
Kérdező: Igazad van, ne kérj gyerektartást a pasitól, a nyugalom többet ér. De ha úgy is egyedül vagy most. Miért nem költözöl vissza a szüleidhez? Nem szégyen, és a fizudból több maradna magatokra, vagy akár tudnál spórolni. Nem utolsó sorban tudnál eljárni barátnőkkel és ismerkedni. A szerető fázistól jobbat érdemelsz és vigyázz, mert ha az élet igazságos, márpedig hidd el nem marad adós, előbb utóbb Te is lehetsz megcsalt nő. Nem éri meg. No meg azért csak van tartásod. A szüleidnél lehet sokkal könnyebben találnál célt, nem hagynának ülni magányodban. Cselekedj!
Ha a szüleid ilyen rendesek,és segítőkészek,én a gyereket odaadnám nekik egy két-három napra,és elmennék egy wellness szállodába pihenni.Ott feltöltődsz energiával,és hazaérve újult erővel tudsz belecsapni az életbe.Ha pihent vagy friss,és energikus,lesz kedved eljárni pl. futni,jobban meg tudod tervezni a havi kiadásokat,és ha egy-két dologról lemondasz,ami nem is olyan szükséges,beiratkozhatsz tornára,táncra,amik művelődési házakban,vagy hasonló helyeken nem is olyan drágák.Megismerkedhetsz emberekkel ilyen alkalmakkor,lesznek barátnőid,és máris kerekebbnek tűnik az élet.Emellett a lányod ovistársainak a szüleivel is elkezdhetsz konkrétabban ismerkedni,ovi után elhívhatod őket játszóterezni,később ez is szövődhet barátsággá.A nyelveket elevenítsd fel,ehhez még tanár sem szükséges,viszont ha perfektül beszélsz vagy beszéltél három nyelvet nagy előnnyel indulsz állásinterjúkon.Szerintem ilyen végzettségekkel,mint amiket említettél lenne jövőd,csak kicsit utána kéne járni.Soha nem fogsz kiszabadulni a mókuskerékből,hogyha megelégszel egy irodai munkával. (és ezzel most nem a munkádat akarom degradálni) Ha keresel új munkahelyet csinálhatnál olyat amit szeretsz,ez már ad inspirációt,küldenének továbbképzésre ide-oda.Egy új környezetben akár férfiakkal is megismerkedhetsz.Persze tudom,Magyarországon vagyunk,egy jó munka megszerzése nem könnyű,de csak idő és elhatározás kérdése,és sikerül.
Amit írtál,hogy úgy érzed butulsz.Ez azért van mert be vagy úgymond gyepesedve.Ha kicsit felszabadulsz (amihez egy ilyen pihenős hétvége remek alkalom),máris másként fogod látni az életet,és tulajdonképpen megújulsz.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!