Hogy szedjem össze magam? NEm megy.
Szerintem is fordulj szakemberhez! Én a befordulás ellen elkezdtem gyorsan sétálni, most, pár hónap elteltével már egész jól futok, ez ingyen is van, és tényleg olyan, hogy szinte érzem, hogy távozik belőlem az "ideg". Nem kell egyszerre sok időt, csak heti 2-3x fél óra is sokat segít már.
És most biztos nem ezt akarod hallani, de ha a barátnőd elhagyott, amikor támaszra lenne szükséged, azt egyáltalán ne bánd, hiba lett volna egy ilyen önző emberrel összekötnöd az életed. A barátaiddal próbáld megbeszélni a nézeteltéréseidet, járj el a társaságukba, még ha nagyon nincs is kedved, próbálj meg az ilyen alakalmakkor újabb ismertségeket kötni. És ne add fel, sokaknak sikerült már kimászni a gödörből!
nem olvastam végig az előző kommentelőt, mert túl hosszút írt, de az első mondatból ítélve igaza van.
tehát pár hónapon belül ért téged egy csomó minden, és ha ilyenkor elhagy a menyasszonyod, hát nem tudom, mennyire tudsz egy ilyen nőre egyáltalán számítani az életben?
hacsak nem verekedtél meg ordítoztál vele. nem tudom, hogy viselkedtél, de ha csak simán szomorú voltál, segítenie kellett volna neked.
most nehéz időszakon mész keesztül, és ez ráadásul főként rajtad kívül álló okoknak köszönhető.
tudatosítsd magadban, hogy ezek a dolgok nem belőled fakadnak. sportolj valamit minden nap, mert hidd el, hogy az rengeteget fog javítani a hangulatodon.
ha úgyis ráérsz, napi több órát is sportolhatsz.
ha van valami kedvenc tevékenységed, csináld azt.
ha munkanélküli vagy, és egész nap nincs mit tenned, segíts másoknak ingyen.
sajnos a tétlenség csak fokozza a depressziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!