Hogyan szedjem gyorsan össze magam? Talpra kell állnom.
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt páromnál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Az első hónapban még egész jól tartottam magam, de az utóbbi pár hétben úgy érzem, hogy összeomlok, és ezt nem tudom végigcsinálni. Nem akarom, hogy lássa, hogy ennyire rottyon vagyok, mert ezzel csak őt is lehúzom, de színészkedni se nagyon tudok. Gondoltam pszichológusra, de ezt most anyagilag pláne nem engedhetem meg magamnak. Mások ezt, hogy csinálják...?2011. nov. 26. 18:58
2/6 anonim válasza:
Bízzál benne, hogy meggyógyul. De úgy, hogy igazán el is hidd.
3/6 anonim válasza:
Megértem a helyzetedet! Nem csak a betegnek, hanem a családtagoknak is ugyan annyira nehéz ebben az új helyzetbe helyt állni, hogy ember legyen a talpán az aki ezt mindenféle lelki sérülés nélkül áttudja vészelni.
A pszichológus egy nagyon jó ötlet lenne, mert előtte őszintén feltárhatnád az aggodalmaidat, félelemeidet.
4/6 anonim válasza:
Most nagyon erősnek kell lenned, ezt te is tudod. Próbálj úgy viselkedni (-véleményem szerint), mintha a párodnak baja sem lenne. Persze azért szeresd, és tiszteld őt. A betegnek sem jó úgy élni, hogy mindenki őt sajnálja, és szánakozó tekintetek kereszttüzében kell lennie. Szerintem találd meg Istent, ő nagyon sokat fog neked segíteni, ha igazán szereted, és megtartod a parancsait a lehető legjobban, ami Tőled kitelik! :)
5/6 anonim válasza:
Vess egy pillantást a gyógyításkövekkel.hu oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!